Artikkelin tunniste : 00254197 / Viimeksi muokattu : 04.12.2020

TV ääni tai kuva katoaa, kun se liitetään PS5-konsoliin HDMI-kaapelilla

TV:n ohjelmistossa on ongelma, jonka vuoksi ääni tai kuva voi kadota vähäksi aikaa (noin minuutiksi), kun TV liitetään PS5™-pelikonsoliin. Tämä ongelma korjataan tulevassa ohjelmistopäivityksessä. Lisää tämä sivu kirjanmerkkeihin ja tarkista päivitetyt tiedot säännöllisesti.

Voit ratkaista ongelman väliaikaisesti toimimalla seuraavasti:

Tämä asetusmuutos muuntaa 4K 120 hz -signaalin 4K 60 hz -signaaliksi, joten TV:n ohjelmisto on päivitettävä, kun päivitys on saatavilla.

1. Valitse HDMI-tulolle, johon PS5 on liitetty, HDMI®-signaalimuoto-asetus Vakiomuoto tai Vahvistettu muoto (Dolby Vision).
      1. Valitse AsetuksetTelevision katseluMuut tulotHDMI-signaalimuoto
      2. Valitse HDMI-tulo, johon PS5 on liitetty (HDMI 3 tai HDMI 4) ja valitse asetus Vakiomuoto tai Vahvistettu muoto (Dolby Vision).
    2. Paina kauko-ohjaimen virtapainiketta, kunnes TV-ruutuun tulee teksti Käynnistä uudelleen ja käynnistä TV uudelleen painamalla Enter-painiketta.