Sisällön tuominen WALKMAN®-laitteesta (Music Center for PC Ver.1.0)

Kappaleiden tuominen Walkman-laitteesta

Walkman-laitteeseen tallennettuja kappaleita voidaan tuoda Music Center for PC -sovellukseen.

Näyttökuva, jossa näytetään, miten kappaleita tuodaan Walkman-laitteesta. Katso lisätietoja menettelystä leipätekstistä.
    1. Liitä Walkman tietokoneeseen.
    2. Napsauta [Siirrä laitteelle] (A).
    3. Valitse laite (esimerkiksi Walkman) (B), josta haluat tuoda kappaleita.
    4. Napsauta (C) [Musiikki], [Podcasts] tai [Kielen oppiminen].

Huomautus

• Eräissä Walkman-malleissa ei näy (C) [Kielen oppiminen] -kuvaketta. Jos haluat tuoda kielenoppimissisältöä, valitse sisältö kohdan [Musiikki] luettelosta.
    5. Valitse kappaleet (D), jotka haluat tuoda.
    6. Napsauta [Tuo kirjastoon.] (E).