Sisällön tuominen tietokoneesta (Music Center for PC Ver.1.0)

Tietokoneeseen tallennettua sisältöä (kuten kappaleita tai toistolistoja) voidaan hallita Music Center for PC -sovellusta käyttämällä.

Kappaleiden tuominen tietokoneesta

1. Napsauta vasemmassa ruudussa [Tuo tietokoneelta].

Jos lisäät valintamerkin kohdan [Valitse kansio] valintaruutuun, voit määrittää kansion tuotavaa sisältöä varten.

2. Napsauta [Aloita tuonti].

Huomautus

• Jos ”Music Center for PC” -sovellukseen tuodaan tiedosto ulkoiselta kiintolevyltä tai muusta sijainnista kuin sisäiseltä tallennusvälineeltä (HDD/SSD), saattaa tapahtua muunnoksen epäonnistumisesta johtuva virhe. Kopioi tällöin tiedosto sisäiseen tallennusvälineeseen (HDD/SSD) ja tuo se ”Music Center for PC” -sovellukseen uudelleen.

Vihje

• Voit tuoda kappaleita tietokoneen [Musiikki]-kansiosta Music Center for PC sovellukseen, kun Music Center for PC asennetaan.
    • Voit tuoda sisältöä Music Center for PC -sovellukseen myös vetämällä ja pudottamalla sisällön Resurssienhallinnasta sisältöluetteloon.
    • Jos vaiheessa 1 napsautetaan näytössä [Automaattiset tuontiasetukset], Music Center for PC tuo automaattisesti sisällön määritetystä kansiosta, kun se käynnistyy.
      Määritettyyn kansioon lisätyt tiedostot tuodaan automaattisesti

Soittolistan tuominen

Soittolista (tiedostotunniste: .m3u tai .m3u8) voidaan tuoda Music Center for PC -sovellukseen.

1. Valitse [Tiedosto]-valikosta [Tuo soittolista...].
    2. Valitse soittolista (tiedostotunniste: .m3u tai .m3u8).

Valitse kansio, jossa soittolista on. Valitse sitten soittolistatiedosto luettelosta.

3. Napsauta [Tuonti].

Huomautus

• Jos soittolistassa on kappaleita, joita ei ole tallennettu tietokoneeseen, kappaleita ei voi tuoda.