Kirjastojen siirtäminen Media Go -sovelluksesta Music Center for PC -sovellukseen (Music Center for PC Ver.1.0)

Kun Music Center for PC asennetaan tietokoneeseen, samalla voidaan tuoda Media Go -sovelluksen kirjasto. Jos kirjastoa ei voida tuoda asennuksen aikana, määritä kirjaston sijainti ja tuo tiedot jälkeenpäin.

Huomautus

Kirjastojen tuominen Music Center for PC -sovelluksen asennuksen aikana

Media Go -sovelluksen kirjasto on yleensä tietokoneen [Musiikki]-kansiossa. Seuraava ikkuna tulee esiin, kun Music Center for PC käynnistetään ensimmäisen kerran sovelluksen asentamisen jälkeen. Lisää valintamerkki kohtaan [[Musiikki] Kansio] ja napsauta sitten [OK]. Kirjasto tuodaan. Jos tähän kansioon on lisätty äskettäin tiedostoja, kirjasto tuodaan automaattisesti Music Center for PC -sovelluksen seuraavalla käynnistyskerralla ja sitä seuraavilla.

Valintaikkuna: Tuo äänitiedostoja sijaintiin Music Center for PC.

Kirjastojen tuominen määrittämällä niiden tallennussijainti

Jos joitakin kirjastoja ei voi tuoda, kun ”Music Center for PC” käynnistetään ensimmäisen kerran, tuo ne määrittämällä tiedostosijainti.

1. Vahvista tiedostosijainti.

Käynnistä Media Go ja valitse sitten [Tiedosto] – [Lisää kirjastoon tiedostoja / poista tiedostoja]. Vahvista [Seurattavat kansiot] -luettelossa tuotavan kirjaston sijainti. Merkitse tallennettu sijainti tarvittaessa muistiin. Napsauta sen jälkeen [OK] ja sulje Media Go.

2. Käynnistä Music Center for PC.
    3. Valitse [Työkalut]-valikosta [Asetukset].
    4. Napsauta [Tuo tiedosto] ja napsauta sitten [Lisää mikä tahansa kansio...].
    5. Määritä vaiheessa 1 vahvistettu tiedostosijainti ja napsauta sitten [OK].
    6. Napsauta [OK] ja sulje sitten asetusikkuna.

Määritetty kansio lisätään kirjastokansioon. Sitten kansion sisältö tuodaan Music Center for PC -sovellukseen.

Vihje

• Kirjastoja voidaan tuoda myös muista sovelluksista kuin Media Go. Noudata tässä aiheessa kuvattuja toimenpiteitä.
    • Jos kirjastokansioon lisätään uusia musiikkitiedostoja, ne lisätään automaattisesti Music Center for PC -sovelluksen kirjastoon.
      Jos musiikkitiedosto on kuitenkin poistettu kirjastosta aiemmin, tiedosto jätetään pois tuotavista tiedostoista. Tästä johtuen Music Center for PC -sovelluksen kirjasto ei ehkä tunnista musiikkitieostoa, vaikka tiedosto lisättäisiin kirjastoon.
      Vedä ja pudota tässä tapauksessa musiikkitiedostohakemisto Resurssienhallinnan kautta. Tällä tavalla musiikkitiedosto voidaan lisätä kirjastoon uudelleen.