Music Center for PC

  Tarkka ääni -sisällön toistaminen (Music Center for PC Ver.1.0)

  Tarkka ääni tarkoittaa sisältöä, joka on muodossa, jolla on parempi äänenlaatu kuin CD-standardilla. Siirrä Tarkka ääni -sisältöä kirjastoon Music Center for PC -sovelluksessa. Sen jälkeen voit nauttia sisällöstä korkealla äänenlaadulla seuraavien laitteiden kautta:

  • USB-DAC -yhteensopiva laite
  • Kotiverkkoon liitetty Tarkka ääni -yhteensopiva laite

  Tarkka ääni -sisältöä voidaan toistaa myös tietokoneella. Äänenlaatu voi kuitenkin vaihdella ympäristön tai teknisten tietojen mukaan.

  Vihje

  • Jos Tarkka ääni -sisältöä siirretään WALKMAN®-laitteeseen, sisällöstä voidaan nauttia korkealla äänenlaadulla. (Vain Tarkka ääni -muodon kanssa yhteensopivat Walkman-laitteet.)

  Tarkka ääni -sisällön toistaminen USB-DAC -yhteensopivan laitteen kautta

  Toistotapoja on kaksi: ASIO ja Poissulkeva WASAPI. Valitse tapa ääniympäristön mukaan. Jos valitset ASIO, asenna asianmukainen Windows USB -ajuri USB-DAC -yhteensopivaa laitetta varten. Lataa USB-DAC -yhteensopivan laitteen USB-ajuri etukäteen. USB-ajuri on saatavilla tukisivustolta.

  1. Liitä USB-DAC -yhteensopiva laite tietokoneeseen.
  2. Valitse [Työkalut]-valikosta [Asetukset].
  3. Napsauta [Äänen ulostuloasetukset] (A). Valitse sitten [Lähtötila]-kohdasta [ASIO] tai [Poissulkeva WASAPI] (B). Valitse liitettyä laitetta vastaava ajuri avattavasta valikosta.
   [Äänen ulostuloasetukset]-näyttökuva. Katso lisätietoja menettelystä leipätekstistä.
  4. Kun napsautat [Asetukset...] (C), asetusnäyttö tulee esiin. Valitse tästä näytöstä [Entrust-asetus: Asettaa automaattisesti optimaalisen tulostusmuodon.] tai [Manuaalinen asetus: Voit asettaa haluamasi tulostusmuodon (kvantisointibitit, näytteenottotaajuus).] (D). Napsauta sitten [OK].
   [Asetukset: Tulostusmuoto] -näyttökuva. Katso lisätietoja menettelystä leipätekstistä.
  5. Sulje asetusnäyttö napsauttamalla [OK]. Aloita sitten Tarkka ääni -sisällön toisto.

  Huomautus

  • Jos sisältöä ei voi toistaa sen jälkeen, kun USB-DAC -yhteensopiva laite on irrotettu tietokoneesta, suorita seuraavat vaiheet:
   1. Valitse [Työkalut]-valikosta [Asetukset].
   2. Napsauta [Äänen ulostuloasetukset]. Valitse sitten [Lähtötila]-kohdasta [DirectSound (vakio)].

  Tarkka ääni -sisällön toistaminen tietokoneella

  Seuraavia asetuksia suositellaan Tarkka ääni -sisällön toistamiseen Music Center for PC -sovelluksessa. Sisältöä voidaan kuunnella tietokoneeseen liitetyistä kaiuttimista tai kuulokkeista.

  1. Tuo [Ääni]-näyttö esiin.

   Napsauta [Ohjauspaneeli]. Valitse sitten [Laitteisto ja äänet] -kohdasta [Ääni].

  2. Valitse kaiutin [Pelaa] -välilehdestä ja napsauta sitten [Ominaisuudet].
  3. Valitse [Lisäasetukset]-välilehden avattavasta valikosta [24-bittinen, 192000 Hz (Studiolaatu)] oletusmuotoa varten ja napsauta sitten [OK].

  Huomautus

  • Kun Tarkka ääni -sisältöä kuunnellaan PC:n kaiuttimien kautta, toistettavalla äänellä ei ole alkuperäistä äänenlaatua. Jos haluat toistaa sisältöä alkuperäisellä äänenlaadulla, liitä USB-DAC -yhteensopiva laite tietokoneeseen.

  Vihje

  • Jos vaihtoehtoa [24-bittinen, 192000 Hz (Studiolaatu)] ei voi valita, valitse suurin numeroarvo tietokoneesta. Kun asetukset on muutettu, käynnistä Music Center for PC ja toista Tarkka ääni -sisältöä.