Podcastien toistaminen (Music Center for PC Ver.1.0)

Music Center for PC -sovellukseen ladattuja (rekisteröityjä) podcasteja voidaan toistaa. Podcasteja voidaan rekisteröidä eri tavoilla.

Näyttökuva, jossa näytetään, miten podcasteja toistetaan. Katso lisätietoja menettelystä leipätekstistä.
    1. Napsauta [Podcastit] (A).
    2. Valitse podcast-luettelosta podcast, jonka haluat toistaa.
    3. Napsauta (B) [Toista].

Vihje

• Jos haluttua sisältöä ei ole ladattu, aloita lataus kaksoisnapsauttamalla sisältöä.
    • Podcasteja ei voi toistaa jatkuvasti. Toista useita podcasteja toistamalla vaiheet 2 ja 3.
    • Tietyissä tiedostomuodoissa olevia podcasteja ei välttämättä voi toistaa.