Sanoitustietojen siirtäminen (Music Center for PC Ver.1.0)

Itse tuotettujen sanoitustietojen siirtäminen

Jos sanoitukset luodaan tekstitiedostoon (lrc-tiedosto) ja siirretään WALKMAN®-laitteeseen, sanoitukset tai virkkeet voidaan näyttää kappaleiden toiston aikana Walkman-laitteessa.

1. Luo sanoitustietotiedosto lrc-muodossa.

Tietoja lrc-tiedostojen luomisesta on Walkman-laitteen (online-)oppaassa.

2. Tallenna lrc-muodossa oleva tiedosto samaan kansioon musiikkisisällön kanssa.

Valitse [Työkalut]-valikosta [Asetukset]. Napsauta sitten [Tiedostojen sijainti]. Kohdekansio näytetään kohdassa [Kappaletiedoston sijainti:].

3. Siirrä musiikkisisältö Walkman-laitteeseen.

Musiikkisisällön siirtäminen Walkman-laitteeseen: