Soittolistan luominen (Music Center for PC Ver.1.0)

Soittolista on toistoa varten kerättyjen kappaleiden luettelo.
    Luomalla soittolistan voit toistaa vain suosikkikappaleesi. Voit myös toistaa kappaleet haluamassasi järjestyksessä.
    Voit siirtää soittolistoja WALKMAN®-laitteeseen.

1. Napsauta [Soittolista]-kohdan vieressä [Luo ja muokkaa] (A).
      Näyttökuva, kun [Luo ja muokkaa] on valittu. Katso lisätietoja menettelystä leipätekstistä.

Soittolistan muokkausnäyttö tulee esiin.

2. Napsauta [Uusi] (B).
      Näyttökuva, kun [Uusi] on valittu. Katso lisätietoja menettelystä leipätekstistä.

Uusi soittolista lisätään soittolistojen luetteloon.

3. Syötä haluamasi soittolistan nimi.
    4. Lisää kappaleita luomaasi soittolistaan.