Musiikkitietojen hankkiminen ja 12 TONE ANALYSIS (Music Center for PC Ver.1.0)

Musiikkitietoja (metatietoja, kuten albumien, esittäjien tai kappaleiden nimet) voidaan hankkia automaattisesti Internetin kautta käyttämällä kappaletietojen CDDB (Gracenote CD DataBase) -tietopalvelua. Hankitut musiikkitiedot näytetään WALKMAN®-laitteessa, kun kappaleet on siirretty.

Lisäksi kun kappaleille on suoritettu 12 TONE ANALYSIS -toiminto, voidaan luoda dynaamisen soittolistan luomisehdot.

Huomautus

• CDDB-palvelun käyttämistä varten tietokoneen täytyy olla yhdistetty Internetiin.
    • CDDB-palvelun käyttö on ilmaista. Sinun täytyy ehkä kuitenkin rekisteröityä Gracenote-palveluun, kun käytät tätä palvelua ensimmäisen kerran. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Musiikkitietojen hankkiminen, kun tuodaan CD-äänilevy

Kun kappaleita tuodaan CD-äänilevyltä, metatiedot (kuten albumien, esittäjien tai kappaleiden nimet) hankitaan automaattisesti.

Kun musiikkitietoja ei voida hankkia

• Virustorjuntaohjelmisto saattaa estää tiedot. Poista ohjelmiston asetukset käytöstä tarvittaessa.
    • Musiikkitietoja ei voida hankkia CD-levyistä, joita ei ole rekisteröity CDDB-palveluun. Muuta tällöin kohteet (kuten nimi) manuaalisesti.
    • Jos musiikkitietojen noutaminen ei käynnisty automaattisesti, napsauta [Hae CD:n tiedot] (A).
      Näyttökuva, jossa näytetään, miten musiikkitietoja hankitaan manuaalisesti. Katso lisätietoja menettelystä leipätekstistä.

Kappaleiden musiikkitietojen hankkiminen Music Center for PC -sovelluksessa

Luettelosta valittujen kappaleiden tai albumien nimet voidaan hakea ja hankkia.

1. Napsauta vasemmassa ruudussa [Musiikkikirjasto].
    2. Valitse kappaleluettelosta kappale tai albumi, jonka musiikkitiedot haluat hankkia.
    3. Valitse [Työkalut]-valikosta [Hae CD ja kappaleen tiedot].

Music Center for PC aloittaa musiikkitietojen haun automaattisesti.
      Kun musiikkitietoja löytyy, tiedot (kuten albumin nimi, esittäjän nimi tai kappaleen nimi) tulevat näkyviin.
      Valitse haluamasi tiedot ehdotuksista ja napsauta [OK]. Musiikkitiedot ilmestyvät luetteloon.

Musiikkitietojen hankkiminen tai analysoiminen automaattisesti

Voit hakea kappaleita, joille ei ole asetettu musiikkitietoja (kuten kappaleita, joiden nimi on ”Nimetön”, tai kappaleita, joissa ei ole käytetty 12 TONE ANALYSIS -toimintoa). Sen jälkeen voit automaattisesti hankkia musiikkitiedot ja suorittaa 12 TONE ANALYSIS -toiminnon.

1. Valitse [Työkalut]-valikosta [Hae kappaleen tiedot ja 12 Tone Analysis].
    2. Napsauta [Hae kappaleiden tiedot automaattisesti / suorita 12 Tone Analysis].

Valitse automaattisesti hankittavat tiedot ja lisää valintamerkki valintaruutuun.

3. Napsauta [OK].

Musiikkitiedot hankitaan. Sitten 12 TONE ANALYSIS suoritetaan automaattisesti.
      Jos musiikkitietoja löytyy, soveltuvat musiikkitiedot hankitaan automaattisesti.