Tietojen siirtäminen uuteen tietokoneeseen, kun tietokone vaihdetaan (Music Center for PC Ver.1.0)

Kun haluat käyttää Music Center for PC -sovellusta toisessa tietokoneessa, esimerkiksi kun tietokone vaihdetaan, siirrä tiedot Music Center for PC -sovelluksesta uuteen tietokoneeseen.
    Siirrä tiedot tallentamalla vanhan tietokoneen tietojen varmuuskopio ja palauttamalla se uuteen tietokoneeseen.