Pikanäppäinluettelo (Music Center for PC Ver.1.0)

Pikanäppäin
    Komento
    F2
    Näppäimen avulla voidaan syöttää nimi luettelosta valitulle sisällölle.
    F5
    Näppäin päivittää näyttöruudun.
    • Kun podcastien sisältö näytetään, päivitä näyttö ensin. Päivitä sitten rekisteröidyt podcastit.
    F6 tai Ctrl + P
    Näppäimellä toistetaan sisältöä tai keskeytetään toisto.
    F7 tai Ctrl + S
    Näppäin pysäyttää sisällön toiston.
    F8 tai Ctrl + U
    Näppäin kytkee äänen päälle tai pois päältä.
    F9 tai Ctrl + nuoli alas
    Näppäin pienentää äänenvoimakkuutta.
    F10 tai Ctrl + nuoli ylös
    Näppäin suurentaa äänenvoimakkuutta.
    F12
    Näppäin vaihtaa minitilan ja täyden tilan välillä.
    Alt
    Näppäin tuo esiin [Tiedosto]-valikon.
    Alt + F4
    Näppäin sulkee näkyvissä olevan näytön tai lopettaa käynnissä olevan ohjelman.
    Delete
    Näppäin poistaa valitun kohteen.
    Ctrl + A
    Näppäin valitsee luettelon koko sisällön.
    Ctrl + vaihto + A
    Näppäin peruuttaa sisällön kaikki valinnat.
    Ctrl + C
    Näppäin kopioi muokkausnäytöstä valitun tekstin.
    Ctrl + E
    Näppäin poistaa levyn CD-asemasta.
    • CD-aseman mukaan levyä ei välttämättä voi poistaa.
    Ctrl + F
    Näppäin siirtää kohdistimen avainsanahaun syöttöalueelle.
    Ctrl + I
    Näppäin hankkii CD-äänilevyjen tai musiikin tiedot.
    • Musiikkitietojen hankkimiseen tarvitaan Internet-yhteys.
    Ctrl + N
    Näppäin luo uuden soittolistan.
    Ctrl + Alt + N
    Näppäin luo uuden dynaamisen soittolistan. Dynaamisessa soittolistassa näytettävien kappaleiden ehdot voidaan määrittää.
    Ctrl + O
    Näppäin tuo esiin [Tuo tiedostoja] -näytön. Sisältöä voidaan valita ja tuoda tietokoneesta Music Center for PC -sovellukseen.
    Ctrl + V
    Näppäin liittää kopioidun tai leikatun tekstin muokkausnäyttöön.
    Ctrl + X
    Näppäin leikkaa muokkausnäytöstä valitun tekstin.
    Ctrl + oikea nuoli
    Näppäin toistaa seuraavan sisällön.
    Ctrl + vasen nuoli
    Näppäin palauttaa parhaillaan toistettavan sisällön alkuun.
    Ctrl + vaihto + oikea nuoli
    Näppäin laajentaa sisältöluettelon sisältöä sisältävät kohteet koko sisällön näyttämistä varten.
    Ctrl + vaihto + vasen nuoli
    Näppäin sulkee sisältöluettelon laajennetut kohteet ja piilottaa niiden sisällön.
    Esc
    Näppäin vaihtaa albumin sisältöluettelosta kansikuvien hakemistonäyttöön, kun [Albumin kansikuva] on näkyvissä.
    Askelpalautin
    Näppäin vaihtaa albumin sisältöluettelosta kansikuvien hakemistonäyttöön, kun [Albumin kansikuva] on näkyvissä.