Music Center for PC -sovelluksen tekstin koon suurentaminen (Windows) (Music Center for PC Ver.1.0)

Näyttötekstin kokoa ei voi muuttaa Music Center for PC -sovelluksen asetuksilla.
    Päivitä ensin Music Center for PC versioon 1.0.01 tai uudempaan. Suurenna sitten näyttötekstin kokoa säätämällä Windows-asetuksia.
    Kokeile seuraavaa.

1. Päivitä Music Center for PC.

Siirry seuraavalle sivustolle.

Jos tekstikoko on mielestäsi edelleen liian pieni Music Center for PC -sovelluksen päivittämisen jälkeen, kokeile seuraavaa.

2. Muuta yhteensopivuusasetuksia.

Windows 10

1. Sulje Music Center for PC.

Jos Music Center for PC on käynnissä, sulje sovellus ennen siirtymistä seuraavaan vaiheeseen.

2. Napsauta hiiren kakkospainikkeella [Aloita] ja valitse sitten [Explorer].
      3. Kun [Explorer]-ikkuna on esillä, valitse seuraavat: [Tietokone] – [Paikallinen levy (C:)] – [Program Files (x86)] – [Sony] – [Music Center]

* Jos kohdekansio vaihdettiin, kun Music Center for PC asennettiin, avaa kyseinen kansio.
        * Jos Windows-tietokoneessa ei ole [Program Files (x86)]-kansiota, valitse [Program Files].

4. Napsauta hiiren kakkospainikkeella [MusicCenter.exe] ja valitse sitten [Ominaisuudet].
      5. Valitse [Ominaisuudet]-ikkunassa [Yhteensopivuus]-välilehti.
      6. Poista [Ohita suuren DPI-skaalauksen käyttö.] -valintamerkki kohdassa [Asetukset]. Valitse sitten [OK].

Jos yllä olevaa kohdetta ei löydy tietokoneesta, suorita seuraava vaihe sen sijaan.
        Poista [Poista näytön skaalaus käytöstä DPI-asetuksen ollessa korkea] -valintamerkki kohdassa [Asetukset]. Valitse sitten [OK].

7. Käynnistä Music Center for PC.

Tarkista, näkyykö teksti (esim. valikot) suurempana.

Jos tekstikoko on mielestäsi edelleen liian pieni yhteensopivuusasetusten muuttamisen jälkeen, kokeile seuraavaa.

Windows 8.1

1. Sulje Music Center for PC.

Jos Music Center for PC on käynnissä, sulje sovellus ennen siirtymistä seuraavaan vaiheeseen.

2. Napsauta hiiren kakkospainikkeella [Aloita] ja valitse sitten [Explorer].
      3. Kun [Explorer]-ikkuna on esillä, valitse seuraavat: [Tietokone] – [Paikallinen levy (C:)] – [Program Files (x86)] – [Sony] – [Music Center]

* Jos kohdekansio vaihdettiin, kun Music Center for PC asennettiin, avaa kyseinen kansio.
        * Jos Windows-tietokoneessa ei ole [Program Files (x86)]-kansiota, valitse [Program Files].

4. Napsauta hiiren kakkospainikkeella [MusicCenter.exe] ja valitse sitten [Ominaisuudet].
      5. Valitse [Ominaisuudet]-ikkunassa [Yhteensopivuus]-välilehti.
      6. Poista [Poista näytön skaalaus käytöstä DPI-asetuksen ollessa korkea]-valintamerkki kohdassa [Asetukset]. Valitse sitten [OK].
      7. Käynnistä Music Center for PC.

Tarkista, näkyykö teksti (esim. valikot) suurempana.

Jos tekstikoko on mielestäsi edelleen liian pieni yhteensopivuusasetusten muuttamisen jälkeen, kokeile seuraavaa.

Windows 7

1. Sulje Music Center for PC.
        Jos Music Center for PC on käynnissä, sulje sovellus ennen siirtymistä seuraavaan vaiheeseen.
      2. Napsauta [Aloita] ja valitse sitten [Tietokone].
      3. Kun [Tietokone]-ikkuna on esillä, valitse seuraavat: [Tietokone] – [Paikallinen levy (C:)] – [Program Files (x86)] – [Sony] – [Music Center]

* Jos kohdekansio vaihdettiin, kun Music Center for PC asennettiin, avaa kyseinen kansio.
        * Jos Windows-tietokoneessa ei ole [Program Files (x86)]-kansiota, valitse [Program Files].

4. Napsauta hiiren kakkospainikkeella [MusicCenter.exe] ja valitse sitten [Ominaisuudet].
      5. Valitse [Ominaisuudet]-ikkunassa [Yhteensopivuus]-välilehti.
      6. Poista [Poista näytön skaalaus käytöstä DPI-asetuksen ollessa korkea]-valintamerkki kohdassa [Asetukset]. Valitse sitten [OK].
      7. Käynnistä Music Center for PC.

Tarkista, näkyykö teksti (esim. valikot) suurempana.

Jos tekstikoko on mielestäsi edelleen liian pieni yhteensopivuusasetusten muuttamisen jälkeen, kokeile seuraavaa.

3. Muuta näytön asetuksia.

Windows 10

1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella [Aloita]-painiketta ja valitse sitten [Asetukset].
      2. Valitse [Asetukset]-ikkunassa [järjestelmä].
      3. Valitse haluamasi koko [järjestelmä]-kentän [Näyttö]-valikon [Muuta tekstin, sovellusten ja muiden kohteiden kokoa] -luettelosta.
      4. Kun [Jotkin sovellukset eivät vastaa skaalausmuutoksiin, ennen kuin kirjaudut ulos.] -valintaikkuna tulee esiin, valitse [Kirjaudu ulos nyt] alla.
      5. Kirjaudu uudelleen ja käynnistä Music Center for PC.

Tarkista, näkyykö teksti (esim. valikot) suurempana.

Windows 8.1

1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella [Aloita]-painiketta ja valitse sitten [Ohjauspaneeli].
      2. Valitse [Ohjauspaneeli]-ikkunassa [Näyttö].

Jos [Näyttöperuste:] -asetukseksi on valittu [Ryhmitelty], napsauta [Ryhmitelty]. Valitse sitten [Suuri kuvake] tai [Pieni kuvake] ja kokeile yllä olevaa vaihetta 2.

3. Lisää [Näyttö]-ikkunassa valintamerkki kohdan [Anna minun valita yksi skaalaustaso kaikille näytöilleni] valintaruutuun.

Jos valintaruudussa on jo valintamerkki, siirry vaiheeseen 4.

4. Valitse tekstikooksi [Pieni], [Keskelle] tai [Suuri]. Valitse sitten [Käytä].
      5. Kun [Muutosten ottaminen käyttöön edellyttää uloskirjautumista tietokoneesta] -valintaikkuna tulee esiin, valitse [Kirjaudu ulos nyt].
      6. Kirjaudu tietokoneeseen uudelleen ja käynnistä sitten Music Center for PC.

Tarkista, näkyykö teksti (esim. valikot) suurempana.

Windows 7

1. Napsauta [Aloita]-painiketta ja valitse sitten [Ohjauspaneeli].
      2. Valitse [Ohjauspaneeli]-ikkunassa [Näyttö].

Jos [Näyttöperuste:] -asetukseksi on valittu [Ryhmitelty], napsauta [Ryhmitelty]. Valitse sitten [Suuri kuvake] tai [Pieni kuvake] ja kokeile yllä olevaa vaihetta 2.

3. Valitse [Näyttö]-ikkunassa tekstikooksi [Pieni], [Keskelle] tai [Suuri]. Valitse sitten [Käytä].
      4. Kun [Näiden muutosten ottaminen käyttöön edellyttää uloskirjautumista tietokoneesta] -valintaikkuna tulee esiin, valitse [Kirjaudu nyt ulos].
      5. Kirjaudu tietokoneeseen uudelleen ja käynnistä sitten Music Center for PC.

Tarkista, näkyykö teksti (esim. valikot) suurempana.