Lataa (Music Center for PC Ver.1.0)

Huomautus

• Jos käytössä on WALKMAN®, joka tuli kauppoihin joulukuussa 2013 tai aiemmin, tiedostonsiirtotila täytyy vaihtaa MTP:stä MSC:ksi ennen Music Center for PC -sovelluksen käyttämistä. Lisätietoja on Tuetut laitteet -kohdan WALKMAN®-osan sarakkeessa Musiikkitiedostojen siirtäminen. Vaihda tiedostonsiirtotila tarvittaessa noudattamalla kohdan Tiedostonsiirtotilan vaihtaminen ohjeita.

Järjestelmävaatimukset

Käyttöjärjestelmä
    • Windows® 10 Home / Pro
    • Windows® 8.1 / Windows® 8.1 Pro
    • Windows® 7 (SP1 tai uudempi)
    Suoritin
    • Suorittimen kellotaajuus vähintään 1,66 GHz
      Vähintään 2 GHz suositellaan Tarkka ääni -sisällön toistamiseen
    Tarvittava muisti
    • Windows 10: vähintään 1 Gt (32-bittinen) / vähintään 2 Gt (64-bittinen)
    • Windows 8.1: vähintään 1 Gt (32-bittinen) / vähintään 2 Gt (64-bittinen)
    • Windows 7: vähintään 1 Gt (32-bittinen) / vähintään 2 Gt (64-bittinen)
    Sisäinen tallennusväline (HDD/SSD)
    • Vapaa tila: vähintään 400 Mt
      Tarvittava vapaa tila voi vaihdella Windows-version mukaan tai suhteessa äänitiedostojen määrään.
    Näyttö
    • Tarkkuus: vähintään 1024 × 600 pistettä
    • Väri: High Color (16-bittinen) tai parempi
    Kosketuspaneeli
    • Yhteensopiva kosketuspaneelikäytön kanssa
    Äänikortti
    • Sound Blaster -yhteensopiva
    Media-asema
    • Media-asema, joka on yhteensopiva digitaalisen toiston kanssa WDM-järjestelmää käyttämällä
    USB-portti
    • Sony ei takaa keskittimellä laajennetun USB-liittimen toimintaa yhdessä äänilaitteiden kanssa, joiden toimintaa ei ole sertifioitu.
    Internet-yhteys
    • CD-äänilevyjen tietokantapalvelun käyttö (Gracenote)
    Internet-selain
    • Internet Explorer 11.0 tai uudempi
      Ota JavaScript ja evästeet käyttöön, kun haluat ostaa musiikkisisältöä Internetistä.

Huomautus

• Tietokoneen on täytettävä vähintään yllä olevat järjestelmävaatimukset. Sony ei takaa toimintaa kaikilla tietokoneilla, vaikka ne täyttäisivät yllä olevat järjestelmävaatimukset.
    • Kirjaudu järjestelmänvalvojana ennen Music Center for PC -sovelluksen asentamista.
    • Music Center for PC -sovellusta ei voi käyttää vierastilillä.
    • Jos Windows Service Packin toimintaa ei taata nykyisessä ympäristössä, päivitä Service Pack uusimpaan versioon.
    • Sovellusta ei tueta seuraavissa ympäristöissä:
      • Ympäristöt, jotka ovat alkuperäisen, valmistajan asentaman käyttöjärjestelmän päivityksiä
      • Itse rakennetut tietokoneet tai käyttöjärjestelmät
      • Vähittäismyynnin tuotemerkkitietokoneet
    • Jos HDD-/SSD-levyllä ei ole tarpeeksi vapaata tilaa, poista tai siirrä tarpeettomia tiedostoja. Vapaata tilaa voi tulla lisää.
    • Sovelluksen lataamisesta saatetaan veloittaa maksuja (esim. datasiirtomaksut). Maksut riippuvat Internet-yhteystavasta, sopimuksesta Internet-palveluntarjoajan kanssa tms.
    • Sony ei missään tapauksessa ole missään vastuussa suorista tai välillisistä menetyksistä, jotka johtuvat tämän ohjelman käyttämisestä.
    • Toimitettu ohjelma on suojattu tekijänoikeuksilla. Et saa kopioida ja jakaa ohjelmaa tai käyttää sitä muihin kuin Sonyn määrittämiin tarkoituksiin.
    • Ohjelma ei välttämättä toimi oikein seuraavissa tilanteissa:
      • Kun tietokoneeseen on liitetty kaksi tai useampia USB-laitteita.
      • Kun laite on liitetty käyttämällä USB-keskitintä, USB-jatkokaapelia tai näppäimistössä olevaa USB-liitintä.