Sisällön tuontirajoitukset

Kun kappale tuodaan CD-äänilevyltä Music Center for PC -sovellukseen

• Jos kappaleen kesto on hyvin lyhyt, sitä ei välttämättä tuoda oikein Music Center for PC -sovellukseen.
    • Älä käytä muita ohjelmistoja, jotka voivat toistaa CD-äänilevyjä, samaan aikaan Music Center for PC -sovelluksen kanssa. Kappaleita ei välttämättä tuoda oikein.
    • Tietokone ei siirry passiiviseen tilaan, kuten lepotilaan. Näytönsäästäjäkään ei toimi.
    • Parhaillaan tuotavia tai tuontia odottavia kappaleita ei voi toistaa.

Kun kappale tuodaan äänilaitteesta Music Center for PC -sovellukseen

• Älä irrota äänilaitetta, kun tietoja siirretään äänilaitteen ja tietokoneen välillä. Seurauksena voi olla toimintahäiriö.
    • Kun tietoja siirretään äänilaitteen ja tietokoneen välillä, älä laita tietokonetta passiiviseen tilaan, kuten lepotilaan, sammuta tietokonetta tai käynnistä sitä uudelleen. Kun kappaleita siirretään, tietokone ei voi siirtyä passiiviseen tilaan, kuten lepotilaan, ajastintoimintoa käyttämällä.
    • Jos Music Center for PC -sovellukseen tuodaan MP3-tiedosto, osa metatiedoista saattaa kadota.