Toistonäyttö

Kohteiden nimet ja toiminnot

(A) Toistotoiminnot (*)

Seuraavat toiminnot ovat käytettävissä:

• Kappaleiden toistaminen
    • Toistotilan vaihtaminen
    • Äänenlaadun säätäminen (taajuuskorjaintoiminto)
    • Äänenvoimakkuus yms.
    (B) Sivupalkki

Voit vaihtaa seuraavien näyttöjen välillä:

• Kappaleiden tai soittolistojen luettelo
    • Siirtonäyttö
    (C) Sisältöluettelo

Voit näyttää kappaleiden tai soittolistojen luettelon.

(Tarkka ääni)
    Kuvake osoittaa Tarkka ääni -sisällön.
    (Ei tiedostoa tallennuskohteessa)
    Tämä kuvake näytetään, kun kohteeseen ei ole tallennettu sisältöä.
    (D)Valikko

Voit tuoda tiedostoja, muuttaa näytön tekstin kokoa, näyttää ohjetietoja yms.

* (A)Tietoja toistotoiminnoista

(1)

(Satunnaistoisto)
    Siirry satunnaistoistotilaan napsauttamalla painiketta.
    (Takaisin)
    Siirry nykyisen kappaleen alkuun napsauttamalla painiketta.
    Siirry edellisen kappaleen alkuun kaksoisnapsauttamalla painiketta.
    / (Soita/keskeytä)
    Aloita tai keskeytä toisto napsauttamalla painiketta.
    (Seuraava)
    Siirry seuraavan kappaleen alkuun napsauttamalla painiketta.
    (Uudelleentoisto)
    Muuta uudelleentoistoasetuksia napsauttamalla painiketta.

(2)

Parhaillaan toistettava kohde
    Näytä parhaillaan toistettava sisältö napsauttamalla painiketta.
    Kun valitset artistin nimen tai albumin nimen, näyttö vaihtuu vastaavaan luokkaan.

(3)

(DSEE HX)
    Kytke DSEE HX -toiminto päälle tai pois päältä napsauttamalla painiketta.
    (Taajuuskorjain)
    Kytke taajuuskorjaintoiminto päälle tai pois päältä napsauttamalla painiketta. Voit säätää äänenlaatua.
    (Äänen ulostulo)
    Valitse äänen ulostulotapa tai lähtölaite napsauttamalla painiketta.
    (Toistojono)
    Napsauta painiketta, kun haluat näyttää parhaillaan toistettavan ja toistamista odottavien kappaleiden jonon. Voit poistaa kappaleita jonosta tai muuttaa kappaleiden järjestystä.
    (Äänenvoimakkuus)
    Säädä äänenvoimakkuutta siirtämällä liukusäädintä vasemmalta oikealle. Voit mykistää äänen napsauttamalla liukusäätimen vieressä olevaa (Äänenvoimakkuus) -kuvaketta.

(4)

Toistokohta
    Tämä palkki osoittaa toistokohdan.
    Säädä toistokohtaa siirtämällä liukusäädintä tai valitsemalla haluamasi kohta.

(5)

(Näytä kansikuvan mukaan) / (Näytä luettelona)
    Sisältöluettelon näyttö vaihdetaan.
    * Vain eräitä luokkia tuetaan.
    (Suodata haku)
    Voit suorittaa sisältöluettelossa suodatinhaun.

Tekstikoon muuttaminen

1. Napsauta vasemmassa yläkulmassa (Valikko) ja valitse [Työkalut]-valikosta [Asetukset].
    2. Valitse [Näytä näyttö] (A) ja valitse sitten tekstikoko vaihtoehdoista [S]/[M]/[L] kohdassa [Tekstin koko] (B).
    3. Napsauta [Hyväksy].

Sisältöluettelossa näytettävien kohteiden vaihtaminen

1. Napsauta vasemmassa yläkulmassa (Valikko) ja valitse [Työkalut]-valikosta [Asetukset].
    2. Valitse [Kappaleiden luettelossa näkyvät kohteet] (A) ja siirrä sitten sisältöluettelossa näytettävät kohteet kohtaan [Näytettävät kohteet] (B).
    3. Napsauta [Hyväksy].

Sovelluksen näytön väri -asetuksen muuttaminen

1. Valitse [Näkymä]-valikko kohdasta (Valikko) näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse sitten [Sovelluksen näytön väri] seuraavista: [Valkoinen], [Musta], [Punainen], [Sininen] tai [Vihreä].

Listanäytön riviväli -asetuksen muuttaminen

1. Valitse [Näkymä]-valikko kohdasta (Valikko) näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse sitten [Listanäytön riviväli] seuraavista: [vakio] tai [Kapea].

Albumin kappaleiden näyttäminen

1. Valitse vasemmasta sivupalkista [Albumit], [Äskettäin lisätty] tai [Soittoluettelot].
    2. Vaihtaa albumin näyttötavaksi [Näytä luettelona] (B).
    3. Napsauta albumin kannen oikealla puolella olevaa [>](C) -kuvaketta.

Vihje

Albumin kappaleiden nimet näytetään.
    Jos haluat sulkea albumin kappalenäytön, piilota kappaleet napsauttamalla [∨](D).