Kappaleiden toistaminen

1. Valitse luokka sivupalkin kohdasta [Oma kirjasto] (A).
    2. Kaksoisnapsauta haluamaasi kappaletta sisältöluettelossa.

Kun toistettavan tiedoston vieressä näkyy merkki (Ei tiedostoa tallennuskohteessa), se tarkoittaa, että tätä sisältöä ei ole tallennuskohteessa.
      Valitse tallennuskohde uudelleen kaksoisnapsauttamalla kappaletta.

Toistojonon käyttäminen

Toistettavien kappaleiden luettelo tulee esiin, kun napsautat (Toistojono) (B).
    Voit järjestää kappaleet uudelleen vetämällä ja pudottamalla tai voit poistaa kappaleita luettelosta napsauttamalla [].
    Voit myös lisätä kappaleita jonoon napsauttamalla sisältöluettelossa haluamasi kappaleen kohdalla [] ja valitsemalla [Toista seuraava] tai [Lisää toistojonoon].