Kappaleen toistotilan vaihtaminen (uudelleentoisto/satunnaistoisto)

Toistotila voidaan vaihtaa. (Uudelleentoisto/satunnaistoisto)

Uudelleentoisto

Toista yhtä kappaletta tai kaikkia sisältöluettelossa näkyviä kappaleita toistuvasti.

Satunnaistoisto

Toista sisältöluettelossa näkyviä kappaleita satunnaisessa järjestyksessä.

Voit vaihtaa satunnaistoisto- ja normaalitoistotilan välillä ja vaihtaa uudelleentoistotilan tyypin napsauttamalla (satunnaistoistotila) tai (uudelleentoistotila) toistuvasti toistotoiminnoissa (A).

• Sekoita:
      Toista näytössä olevassa sisältöluettelossa näkyviä kappaleita satunnaisessa järjestyksessä.
    • Toista yksi kappale:
      Toista seuraavaa kappaletta toistuvasti. Jos tähän tilaan vaihdetaan kappaleen toiston aikana, kappaletta toistetaan toistuvasti.
    • Toista kaikki:
      Toista kaikkia näytössä olevassa sisältöluettelossa näkyviä kappaleita toistuvasti. Jos kohteessa [Oma kirjasto] näytetään albumeita, valitun albumin kappaleita toistetaan toistuvasti.

Vihje

Jos haluat käyttää satunnaissoittoa vain valitussa albumissa tai soittolistassa, määritä asetukset seuraavasti.

1. Napsauta vasemmassa yläkulmassa (Valikko) ja valitse [Työkalut]-valikosta [Asetukset].
    2. Valitse [Valittu alue] kohdassa [Kappaleen toisto].