DSEE HX -toiminnon käyttäminen

Tämä toiminto skaalaa äänitiedostojen äänenlaatua ylöspäin. Toiminto toistaa kirkkaat ylä-äänet, jotka usein katoavat.

Napsauta toistotoiminnoissa (DSEE HX) (A) ja valitse DSEE HX -toiminnon asetukseksi [Päällä].

Huomautus

• DSEE HX -toiminto on käytettävissä, kun (Äänen ulostulo) -asetukseksi on valittu [ASIO] tai [WASAPI yksinomainen].
    • DSEE HX -toiminto ei ole käytettävissä seuraavissa tilanteissa:
      • Toistetaan CD-äänilevyä.
      • Toistetaan DSD-tiedostomuodossa olevaa kappaletta.
      • Toistetaan kappaletta, jonka kvantisoinnin bittinopeus on yli 16 bittiä ja näytteenottotaajuus yli 48 kHz.