Mikä taajuuskorjaintoiminto on?

Taajuuskorjaintoiminto säätää kappaleiden äänenlaatua.
    Taajuuskorjaintoiminto käyttää Sony Corporationin kehittämää xLOUD-teknologiaa. Tämä teknologia optimoi äänentoistotason.

Huomautus

• Taajuuskorjaintoiminto säätää vain Music Center for PC -sovelluksessa parhaillaan toistettavan kappaleen äänenlaatua.
    • Taajuuskorjaintoiminto on käytettävissä, kun (Äänen ulostulo) -asetukseksi on valittu [DirectSound] ja kappaletta toistetaan CD-äänilevyltä tai kohteesta [Oma kirjasto].