Äänenlaadun säätäminen manuaalisesti

Kun toistat kappaletta, jonka äänenlaatua haluat säätää, napsauta (Taajuuskorjain) (A) ja valitse taajuuskorjaintoiminnon asetukseksi [Päällä].
    Säädä äänenlaatua vetämällä liukusäätimiä. Liukusäätimet on järjestetty taajuuden mukaan vasemmalta oikealle (bassosta diskanttiin).

Syötä esiasetuksen nimi (B) ja valitse [Tallenna], kun haluat tallentaa säädetyn äänenlaadun taajuuskorjaimen esiasetukseksi.
    Tallennettu taajuuskorjaimen esiasetus ilmestyy esiasetusluetteloon.

Säätämättömään äänenlaatuasetukseen palaaminen

Aseta [Taajuuskorjain]-kytkin asentoon [Pois päältä].

Vihje

• Jos haluat poistaa taajuuskorjaimen tallennetun esiasetuksen, napsauta roskakorikuvaketta (C), kun haluttu taajuuskorjaimen esiasetus on valittuna.
      Alkuperäisiä taajuuskorjaimen esiasetuksia ei voi poistaa.
    • Vaikka taajuuskorjainnäyttö suljettaisiin tallentamatta säädettyä äänenlaatua esiasetukseksi, kappaleet toistetaan käyttäen säädettyä äänenlaatua.