Kappaleiden poistaminen äänilaitteesta

Voit poistaa kappaleita äänilaitteesta, kuten WALKMAN®-laitteesta, käyttämällä Music Center for PC -sovellusta.
    Noudata alla olevia ohjeita, kun haluat poistaa tarpeettomia kappaleita ja lisätä äänilaitteen vapaata tilaa.

1. Liitä äänilaite tietokoneeseen.
    2. Valitse liitetty laite sivupalkin kohdasta [Siirto ja hallinta] (A).

Siirtonäyttö tulee esiin.

3. Napsauta [Hallitse laitteen kappaleita] (B).
    4. Valitse kappale, jonka haluat poistaa.

Vihje

• Voit valita useita kappaleita valitsemalla kunkin kappaleen samalla, kun pidät [Ctrl]-näppäimen painettuna.
      • Voit valita kaikki kappaleet painamalla [A]-näppäintä samalla, kun pidät [Ctrl]-näppäimen painettuna.
      • Voit valita kappalealueen valitsemalla kunkin kappaleen samalla, kun pidät [Shift]-näppäimen painettuna.
    5. Napsauta poistettavan kappaleen kohdalla [Valikko] (C).
    6. Napsauta [Poista].

Vahvistusnäyttö tulee esiin.

7. Napsauta [Kyllä].