Sisällön siirtorajoitukset

• Esiin tulee virheilmoitus ja siirto epäonnistuu seuraavissa tapauksissa:
      • Kun yritetään siirtää kappaleita, joita Music Center for PC ei voi toistaa.
      • Kun yritetään siirtää kappaleita, joita äänilaite, kuten WALKMAN®, ei tue.
      • Kun äänilaitteen vapaa tila on pienempi kuin siirrettävän kappaleen tiedostokoko.
    • Jos kappaleiden kohde vaihdetaan tai poistetaan, kappaleita ei voi siirtää.
    • Älä irrota äänilaitetta tietokoneesta, kun tietoja siirretään. Se voi aiheuttaa tietojen vioittumista tai toimintahäiriöitä.
    • Kun sisältöä siirretään, tietokone ei voi siirtyä passiiviseen tilaan, kuten lepotilaan, ajastintoimintoa käyttämällä.