• Music Center for PC
    • Käyttäminen
    • Kappaleiden lisääminen soittolistaan, soittolistan kappaleiden järjestyksen muuttaminen ja kappaleiden poistaminen soittolistasta
    Music Center for PC

Kappaleiden lisääminen soittolistaan, soittolistan kappaleiden järjestyksen muuttaminen ja kappaleiden poistaminen soittolistasta

Voit lisätä kappaleita luomaasi soittolistaan tai poistaa kappaleita soittolistasta.
    Vaikka soittolistasta poistettaisiin kappaleita, ne säilyvät kirjastossa. Kappaleet voidaan lisätä soittolistaan uudelleen.

Kappaleiden lisääminen soittolistaan

1. Napsauta [Valikko] (B) sen kappaleen kohdalla, jonka haluat lisätä soittolistaan sisältöluettelossa (A).

Vihje

• Voit valita useita kappaleita valitsemalla kunkin kappaleen samalla, kun pidät [Ctrl]-näppäimen painettuna.
      • Voit valita kaikki kappaleet painamalla [A]-näppäintä samalla, kun pidät [Ctrl]-näppäimen painettuna.
      • Voit valita kappalealueen valitsemalla kunkin kappaleen samalla, kun pidät [Shift]-näppäimen painettuna.
    2. Napsauta [Lisää soittolistaan], ja valitse sitten sen soittolistan nimi, johon haluat lisätä kappaleen.

Kun kappaletta lisätään kohteeseen soittolista, esiin tulee varoitus, jos sama kappale on jo soittolistassa. Tällöin voit valita, rekisteröidäänkö sama kappale.

Soittolistan kappaleiden järjestyksen muuttaminen

1. Napsauta [Soittoluettelot] sivupalkin kohdassa [Oma kirjasto].
    2. Napsauta soittolistaa, jonka kappalejärjestystä haluat muuttaa, soittolistojen luettelossa.
    3. Muuta kappaleiden järjestystä vetämällä ja pudottamalla niitä sisältöluettelossa.

Kappaleiden poistaminen soittolistasta

1. Napsauta [Soittoluettelot] sivupalkin kohdassa [Oma kirjasto].
    2. Napsauta soittolistaa, josta haluat poistaa kappaleita, soittolistojen luettelossa.
    3. Napsauta [Valikko] sen kappaleen kohdalla, jonka haluat poistaa sisältöluettelosta. Valitse sitten [Poista soittolistalta].

Vihje

• Voit valita useita kappaleita valitsemalla kunkin kappaleen samalla, kun pidät [Ctrl]-näppäimen painettuna.
      • Voit valita kaikki kappaleet painamalla [A]-näppäintä samalla, kun pidät [Ctrl]-näppäimen painettuna.
      • Voit valita kappalealueen valitsemalla kunkin kappaleen samalla, kun pidät [Shift]-näppäimen painettuna.
    4. Napsauta [Kyllä].