Kappaleiden poistaminen

1. Valitse luokka sivupalkin kohdasta [Oma kirjasto] (A).
    2. Valitse kappale, jonka haluat poistaa.

Vihje

• Voit valita useita kappaleita valitsemalla kunkin kappaleen samalla, kun pidät [Ctrl]-näppäimen painettuna.
      • Voit valita kaikki kappaleet painamalla [A]-näppäintä samalla, kun pidät [Ctrl]-näppäimen painettuna.
      • Voit valita kappalealueen valitsemalla kunkin kappaleen samalla, kun pidät [Shift]-näppäimen painettuna.
    3. Napsauta poistettavan kappaleen kohdalla [Valikko(B).
    4. Napsauta [Poista].

Vahvistusnäyttö tulee esiin.

5. Napsauta [Kyllä].

Jos haluat poistaa kappaleen myös tietokoneesta, lisää valintamerkki kohtaan [Poista myös tiedostot tietokoneelta].