Kansikuvien tai esittäjän kuvien rekisteröiminen

Kansikuvia voidaan rekisteröidä kappaleisiin, soittolistoihin, albumeihin jne. Sen jälkeen kansikuvat näytetään.
    Voit myös rekisteröidä esittäjien kuvia ja näyttää ne.

Vihje

• Jos tuot kappaleita CD-äänilevyltä, musiikkitiedot haetaan automaattisesti Internetin kautta.
      Kun kansikuvia löytyy, ne rekisteröidään automaattisesti.
    • Seuraavia kansikuvien tai esittäjän kuvien tiedostomuotoja tuetaan:
      • JPEG-muoto (tiedostotunniste: .jpg)
      • GIF-muoto (tiedostotunniste: .gif)
      • BMP-muoto (tiedostotunniste: .bmp)
      • PNG-muoto (tiedostotunniste: .png)

Kansikuvien tai esittäjän kuvien rekisteröiminen manuaalisesti

Vihje

• Voit hankkia kansikuvia ja rekisteröidä niitä automaattisesti.
      Napsauta [Hanki kansikuvat] vaiheessa 4.
    1. Valmistele kansikuva tai esittäjän kuva, jonka haluat rekisteröidä.
    2. Valitse luokka sivupalkin kohdasta [Oma kirjasto].
      • Kansikuvan rekisteröiminen:
        Valitse [Albumit] tai [Kappaleet].
      • Esittäjän kuvan rekisteröiminen:
        Valitse [Esittäjät].
    3. Napsauta [] sen kappaleen, albumin tai esittäjän kohdalla, jolle haluat rekisteröidä kansikuvan tai esittäjän kuvan, ja valitse sitten [Ominaisuudet].
    4. Valitse [Kansikuva] (A) tai [Artistin valokuva] (C) ja napsauta sitten [Valitse kansikuva...] (B) tai [Rekisteröi artistin kuva] (D).
      • Kansikuvan rekisteröiminen:
      • Esittäjän kuvan rekisteröiminen:
    5. Valitse kuvatiedosto, jonka haluat rekisteröidä kansikuvaksi tai esittäjän kuvaksi.

Vihje

• Voit rekisteröidä kuvatiedoston kansikuvaksi tai esittäjän kuvaksi myös vetämällä ja pudottamalla sen [Ominaisuudet]-näytön [Kansikuva]- tai [Artistin valokuva] -välilehden kuva-alueelle.

Kansikuvien tai esittäjän kuvien vaihtaminen tai poistaminen

• Kansikuvien tai esittäjän kuvien vaihtaminen

Voit vaihtaa kansikuvan tai esittäjän kuvan noudattamalla kansikuvan tai esittäjän manuaalista kuvan rekisteröimismenettelyä.

• Kansikuvien tai esittäjän kuvien poistaminen

Napsauta [Ominaisuudet]-näytön [Kansikuva]- tai [Artistin valokuva] -välilehdessä [Poista].