Hanki kappaletiedot / 12 TONE ANALYSIS

Kappaletietoja (metatietoja, kuten albumien, artistien ja kappaleiden nimet) voidaan hankkia automaattisesti Internetin kautta käyttämällä kappaletietojen CDDB (Gracenote CD DataBase) -tietopalvelua. Hankitut musiikkitiedot näytetään äänilaitteessa, kuten WALKMAN®-laitteessa, kun kappaleet on siirretty.

Vihje

• Napsauta 12 TONE ANALYSIS -toiminnon suorittamista varten [Valikko] sisältöluettelon kappaleen tai albumin kohdalla ja valitse [Hae tuntemattomat Ominaisuudet].

Huomautus

• CDDB-palvelun käyttämistä varten tietokoneen täytyy olla yhdistetty Internetiin.
    • Kun kappaleita siirretään WAV-muodossa Walkman-laitteeseen, 12 TONE ANALYSIS -kappaletietoja ei kopioida.

Kappaletietojen hankkiminen, kun kappaleita tuodaan CD-äänilevyltä

Voit hankkia CD-äänilevyn metatiedot, kuten albumien, artistien ja kappaleiden nimet, automaattisesti, kun kappaleita tuodaan CD-äänilevyltä.

Kun kappaletietoja ei voida hankkia

• Virustorjuntaohjelmisto saattaa estää tiedot. Poista ohjelmiston asetukset käytöstä tarvittaessa.
    • Musiikkitietoja ei voida hankkia CD-levyistä, joita ei ole rekisteröity CDDB-palveluun. Muuta tällöin kohteet (kuten nimi) manuaalisesti.
    • Jos musiikkitietojen noutaminen ei käynnisty automaattisesti, napsauta [Valikko] ja napsauta sitten [Hanki CD:n tiedot].
      Napsauta [Hanki CD:n tiedot].

Music Center for PC -sovellukseen tuotujen kappaleiden tietojen hankkiminen

Voit hakea kappaleiden tai albumien nimiä, kun haluat hankkia luettelosta valittujen kappaleiden tai albumien tietoja.

1. Valitse luokka sivupalkin kohdasta [Oma kirjasto].
    2. Valitse kappaleluettelosta kappale tai albumi, jonka kappaletiedot haluat hankkia.
    3. Napsauta ikkunan oikeassa ruudussa [Valikko] ja napsauta sitten [Etsi Albumeja].

Music Center for PC aloittaa kappaletietojen haun automaattisesti. Kun kappaletiedot on löydetty, tiedot (kuten albumin nimi, artistin nimi tai kappaleen nimi) tulevat näkyviin. Valitse haluamasi tiedot ehdotuksista ja napsauta [Hyväksy]. Kappaletiedot ilmestyvät luetteloon.

Kappaletietojen hankkiminen ja analysoiminen automaattisesti

Voit hakea kappaleita, joille ei ole vielä määritetty kappaletietoja. Sen jälkeen voit hakea kappaletiedot automaattisesti ja suorittaa 12 TONE ANALYSIS -toiminnon.

1. Napsauta näytön vasemmassa yläkulmassa (Valikko) ja valitse [Työkalut]-valikosta [Asetukset].
    2. Kun [Asetukset] on näkyvissä, valitse [Asetukset]-ikkunan vasemmasta ruudusta [Hanki kappaleen tiedot].

Valitse tiedot, jotka haluat hankkia automaattisesti, ja lisää valintamerkki valintaruutuun. Napsauta [Hyväksy].
      Kappaletiedot hankitaan. Sitten 12 TONE ANALYSIS suoritetaan automaattisesti.
      Jos kappaletiedot löytyivät, soveltuvat kappaletiedot hankitaan automaattisesti.

Valitse [Hanki kappaleen tiedot].