Kappaleiden muokkauksen rajoitukset

Kun poistetaan kappaleita

• Jos soittolistaan lisätty kappale poistetaan kirjastosta, kappale poistetaan myös soittolistasta.
    • Jos kappaletta poistettaessa napsautetaan [Poista myös tiedostot tietokoneelta], tuotu kappale poistetaan tietokoneen lähdekansiosta. Tällöin muut ohjelmistot eivät voi käyttää kappaletta, koska se poistetaan kokonaan tietokoneesta. Tiedoston sijainti voidaan tarkistaa kappaleen ominaisuusnäytöstä.

Kun kappaleita jaetaan

• Vain MP3-muodossa olevia kappaleita voidaan jakaa.
    • Parhaillaan toistettavia tai siirrettäviä kappaleita ei voi jakaa.