Bittinopeuden muuntaminen, kun kappaleita siirretään äänilaitteeseen, kuten WALKMAN®-laitteeseen

Tämä asetus muuntaa tietokoneeseen tallennetut kappaleet AAC-muotoon, kun niitä siirretään, jotta äänilaitteeseen voidaan siirtää enemmän kappaleita.
    Voit määrittää haluamasi bittinopeuden [Asetukset]-valikossa.

1. Napsauta vasemmassa yläkulmassa (Valikko) ja valitse [Työkalut]-valikosta [Asetukset].
    2. Napsauta [Asetukset]-ikkunan vasemmassa ruudussa [Laitteen siirto].
    3. Valitse [Automaattinen siirron valinta: Tiedosto muunnetaan aina AAC-muotoon ja siirretään sitten.] kohdassa [Siirtotila] ja valitse sitten haluamasi bittinopeus avattavasta [Muunnos-bittinopeus:]-valikosta.
    4. Sulje ikkuna napsauttamalla [Hyväksy].
    Menettely on nyt valmis. Varmista, että kappaleet on siirretty äänilaitteeseen käyttämällä määritettyjä asetuksia.