Valitse lähtömuoto, kun ASIO/WASAPI yksinomainen.

Voit valita lähtömuodon, kun ASIO/WASAPI yksinomainen.

1. Napsauta näytön vasemmassa yläkulmassa (Valikko) ja valitse [Työkalut]-valikosta [Asetukset].
    2. Kun [Asetukset]-ikkuna tulee esiin, napsauta [Asetukset]-ikkunan vasemmassa ruudussa [Äänen ulostulo].
      Valitse Äänen ulostulo.
    3. Valitse [Suositeltu asetus] tai [Manuaalinen asetus].
      • Toista kappaleet asettamalla [Suositeltu asetus].
        Optimaalinen näytteenottotaajuus asetetaan automaattisesti lähtölaitteen mukaisesti, ja kappale toistetaan.
      • Toista kappaleet asettamalla [Manuaalinen asetus].
        Voit asettaa haluamasi bittisyvyyden ja näytteenottotaajuuden.