ATRAC-tiedostojen erämuunnos

1. Valitse näytön vasemmasta yläkulmasta (Valikko) ja valitse sitten [Työkalut]-valikosta [Muunna ATRAC-tiedostot ryhmänä].
    2. Vahvista näytetyt tiedot ja valitse [Seuraava].
    3. Valitse Tiedostotyyppi, johon ATRAC-tiedostot muunnetaan, määritä ATRAC-prosessointi tiedostomuunnoksen jälkeen ja valitse sitten [Seuraava].
    4. Vahvista näytetyt tiedot ja valitse [Aloita].

Huomautus

Jos ATRAC-tiedostoja on paljon, muunnos saattaa kestää jonkin aikaa.

5. Kun erämuunnos on valmis, valitse [Hyväksy].

Huomautus

ATRAC-tiedostot poistetaan Oma kirjasto -sisällöstä, ja muunnetut AAC- tai FLAC-tiedostot rekisteröidään.
      ATRAC-tiedostot säilyvät tietokoneen kansiossa.