Artikkelin tunniste : S700023971 / Viimeksi muokattu : 12.07.2018

Miten sovelluksia ladataan ja asennetaan

Miten sovelluksia ladataan ja asennetaan

Voit asentaa sovelluksia  tablettitietokoneelle  joko suoraan tablettitietokoneella  tai tietokoneesta.
    Huomaa:tablettitietokoneesi on oltava linkitetty Google-tiliin, jotta pääset Google Play Storeen.

Tablettitietokoneesta

1. Napauta kotinäytön oikeassa yläkulmassa Apps  [Sovellukset].
    2. Napauta Play Store.
    3. Napauta sovellusta, jonka haluat asentaa ja napauta Download [Lataa].
    4. Napauta maksullisten sovellusten osalta Buy [Osta] ja noudata maksuohjeita.

Toisesta tietokoneesta

1. Avaa internetselain,  avaa osoite play.google.com/store ja kirjaudu sisälle Google-tilillesi.
    2. Hae sovellus, jonka haluat asentaa tablettitietokoneelle, ja napsauta Install [Asenna].
      Napauta maksullisten sovellusten osalta Purchase [Osta] ja noudata maksuohjeita.
    3. Varmista, että tablettitietokone on valittu kohdelaitteeksi ja napsauta Install [Asenna].
    4. Sovellukset asennetaan tablettitietokoneelle hetken kuluttua, edellyttäen että tablettitietokone on käynnistetty ja yhdistetty internetiin.