Uusimmat kilpailut

Albert Dros

α Universen maisemakuvakilpailu

Sony Europe B.V:llä ja α Universella on ilo ilmoittaa, että ne käynnistävät Instagram-maisemakuvakilpailun Sony α-sarjan kameroiden käyttäjille seuraavista maista: Saksa, Yhdistynyt kuningaskunta, Ranska, Italia, Espanja, Alankomaat, Sveitsi, Puola, Norja, Itävalta, Ruotsi, Belgia, Tanska, Suomi, Kreikka, Romania, Viro, Liettua, Latvia, Unkari, Bulgaria, Irlanti, Tšekin tasavalta, Slovakia ja Turkki.

Voittajakuvan valitsee valokuvauksen asiantuntijoiden muodostama paneeli, ja voittaja saa palkinnoksi Sonyn G Master ‑objektiivin!

Osallistu kilpailuun jakamalla valokuvasi Instagramissa. Kilpailuun hyväksytään valokuvat, jotka on julkaistu Instagramissa 1. marraskuuta – 15. joulukuuta 2019.

KILPAILUT

 2020 Sony World Photography Awards

Sony World Photography Awards on yksi maailman tunnetuimmista ja monipuolisimmista valokuvauskilpailuista.

Kilpailu on ilmainen ja avoinna kaikentasoisille kuvaajille aina aloittelevista 12–19-vuotiaista innostuneisiin harrastajiin ja opiskelijoihin sekä vakiintuneisiin ammattilaisiin. Kilpailusarjoja löytyy kaikille: luokkiin kuuluvat esimerkiksi Arkkitehtuuri, Dokumentti, Maisema, Muotokuva, Urheilu, Katukuvaus, Villieläimet, Matkustus, Kulttuuri ja monia muita.