Albert Dros pyörteinen meri ja jää Islannissa

Tunteita täynnä olevan maailman luominen

Seuraavalle sukupolvelle

Sonyn perusarvoja ovat ihmisten liikuttaminen ja paremman maailman rakentaminen. Siksi Sony onkin erittäin ylpeä voidessaan tukea valokuvaajia, joiden kuvat kertovat tarinoita luonnosta ja auttavat suojelemaan planeettaamme.

 

Kestävyystarinat

Katso kaikki kestävyystarinat

 

 

Sonyn kestävän kehityksen lausunto

 

 

Pinnan alla avautuu toinen maailma: se on oma universuminsa, jossa kaikki näyttää henkeäsalpaavan sadunomaiselta.” - Alexis Rosenfeld
Me, kuten myös useimmat muut villieläin- ja luontokuvaajat, yritämme saada kaikki ymmärtämään, että tämä planeetta on kotimme. Jos olet kotona ja läikytät kahvia lattialle, siivoat sen. Jos talosi palaa, yrität sammuttaa tulipalon. Tämä planeetta on kotimme, ja se on sekä likainen että tulessa.” - Fredrik Granath

 

 

road to zero -logo
Sonyn Road to Zero

Road to Zero on Sonyn maailmanlaajuinen ympäristösuunnitelma, jonka tavoitteena on poistaa ympäristöjalanjälki tuotteidemme koko elinkaaren osalta ja kaikissa liiketoiminnoissamme vuoteen 2040 mennessä. Road to Zero -suunnitelmassa on asetettu joukko erityisiä tavoitteita, jotka perustuvat neljään ympäristönäkökohtaan sekä kuuteen tuotteen elinkaaren vaiheeseen.

Lue lisää Road to Zero -suunnitelmasta
sorplas-rakeita valkoisella pinnalla
Kierrätysmuovin kehitystyön johtaja

Sony on vähentänyt uusiutumattomien luonnonvarojen käyttöä kehittämällä SORPLAS™-kierrätysmuovin, joka tarjoaa sekä kestävyyttä että hyvää suorituskykyä. Se on siis ihanteellinen uusissa tuotteissamme käytettäväksi.

Lue lisää SORPLAS™-muovista
Sonyn alkuperäinen sekoitusmateriaali
Sonyn alkuperäinen sekoitusmateriaali

Auta maapalloa pysymään kauniina myös tulevaisuudessa.

Sony Group on mukana monissa ympäristönsuojelutoimissa, joista yksi on paperipohjaisten tuotepakkausten käyttö.

Lue lisää
Omin silmin
Omin silmin

Kando – japaninkielinen sana, joka tarkoittaa ”tunteellisesti liikuttunut” – on Sonyn ydinfilosofia: haluamme kaikkien kokevan tämän tunteen. Katso, miten Alpha- ja QD-lasertekniikkaa yhdistävä tiede antaa näkövammaisille mahdollisuuden nähdä kameran läpi.

Katso nyt

 

 

Rekisteröidy α Universe -uutiskirjeen tilaajaksi

α Universe -uutiskirjeen tilaaminen onnistui!

Anna kelvollinen sähköpostiosoite

Pahoittelut, jotain meni pieleen.

Tilaaminen onnistui!