Yksinkertaisesti parempi kamera

Kun haluat enemmän, sinua odottaa kamera, jota on helppo kuljettaa mukana, mutta jolla kuvaat kuin ammattilainen.

Tavaksi tuleva kamera päivittäisiin haasteisiin

Sonyn peilittömien kameroiden kuvausominaisuudet päihittävät älypuhelimet moninkertaisesti. Niiden teho vastaa ammattilaiskameroita, mutta ne ovat pienempiä ja helppokäyttöisempiä. Niillä saat aina vaikuttavia videoita ja valokuvia.

Draamaa kaikissa ympäristöissä

Vangitsevan kuvan on onnistuttava kerralla erityisesti hankalassa valossa. Sonyn peilitön kamera, jossa on suuri kuvakenno ja kirkkaat objektiivit, hyödyntää käytettävissä olevan valon tehokkaasti. Nopea tarkennus ja laaja dynaaminen alue luovat vaikeuksista kauneutta.

Pimeys ei enää tarkoita huonoa kuvaa

Vähän valoa, paljon tunnetta, ja älypuhelimen salama pilaa kuvan! Haluat kameran, jolla onnistut kaikenlaisessa valossa. Sonyn peilittömässä kamerassa on suuri kuvakenno ja älykäs kuvaprosessori, joilla saat teräviä, kohinattomia kuvia myös ilman salamaa.

Vaikuta kuvilla

Mieli helpottaa keskittymistä tarkentamalla valikoivasti tiettyihin seikkoihin. Suuren kennon ansiosta voit käyttää tätä boke-sumennustekniikkaa kuvissa ja näyttää kohteen valikoivasti imartelevaan sävyyn, jota ei voi ohittaa.

Katso maailmaa uudesta kulmasta

Kallistettavan näytön avulla voit kuvata maailmaa uudesta perspektiivistä. Kun et ole sidottu etsimeen tai älypuhelimen näyttöön, näet enemmän ja voit tehdä enemmän ilman arvailua. Tiedät heti, kun kuva onnistuu.

Salaisuus on kennon koossa

Kuvakenno on digikameran todellinen silmä, joten kuvat ovat sitä parempia, mitä suurempi kenno on. Kun kennon koko on vähintään 10-kertainen verrattuna älypuhelimen kennoon, kaikki kuvaan liittyvä paranee: enemmän pikseleitä, parempi herkkyys hämärässä ja laajempi dynaaminen alue. Saat aina teräviä kuvia, suurennuksia ja tulosteita.
[1] Älypuhelin [2] 1,0-tyypin [3] APS-C-muoto [4] 35 mm:n täysi kuva

1. Sonyn peilitön kamera (35 mm:n täysi kenno): suuri kenno toistaa yksityiskohdat upeasti / 2. Älypuhelin: Paljon vähemmän tarkkoja yksityiskohtia

Kennon koko ja suorituskyky hämärässä

Sonyn peilittömän kameran suuren kennon edut on helppo nähdä. Suuri kenno vähentää kohinaa, lisää yksityiskohtia ja kaunistaa kuvaa erityisesti, kun valoa on vähän.

Boke-sumennus (valikoiva tarkennus)

Älypuhelimista poiketen Sonyn peilittömän kameran suuri kenno mahdollistaa pienen syväterävyyden eli boke-sumennuksen, jotta voit tarkentaa kohteeseen valikoivasti. Dramaattinen tehoste lisää syvyyttä ja ilmaisuvoimaa erityisesti lähikuviin, jotta saat ammattimaiset tulokset.

Kuva: Sonyn peilitön kamera (35 mm:n täysi kenno)
Sonyn peilitön kamera (35 mm:n täysi kenno)

Huomaa, miten paljon paremmin katse osuu kuvan terävästi tarkennettuun kohtaan, kun sen ympärillä oleva tausta on häivytetty.

Kuva älypuhelimesta
Älypuhelin

Kuvat ilman boke-sumennusta voivat näyttää tavanomaisilta, liian mekaanisilta ja tylsiltä, koska niistä ei välity valokuvaajan tunteita. 

Nopea tarkennus lukittuu kohteeseen

Lemmikit, lapset ja ajoneuvot eivät pysy pakoillaan. Sonyn peilittömät kamerat lukittuvat älykkäästi liikkuviin kohteisiin käyttäen useita tarkennuspisteitä ja seuraavat liikettä, jotta olet valmis kuvaamaan aina tarvittaessa.

Nopea tarkennus
Nopea tarkennus

Nopea tarkennus on keskeinen etu. Se lukittuu heti liikkuvaan kohteeseen ja ennakoi kohteen liikettä, joten tarkennus on helppo pitää ja olet valmis kuvaamaan.

Tarkka seuranta, joka kattaa lähes koko kuvan

Tyypillisistä DSLR-kameroista poiketen Sonyn peilittömissä kameroissa on tarkennuspisteitä lähes koko kuvassa, jotta kohde löytyy nopeasti (vaiheentunnist. perustuva autom.tarkennus) ja tarkasti (kontrastintunnistukseen perustuva autom.tarkennus).

Ainutlaatuinen tarkennus silmiin
Ainutlaatuinen tarkennus silmiin

Eye AF takaa verrattomat muotokuvat tarkentamalla kohteen silmiin, mikä on keskeinen upeiden muotokuvien ominaisuus. Tällä tarkennustyökalulla saat takuulla esimerkiksi upeita hääkuvia.

Eläinten Eye AF
Eläinten Eye AF

Reaaliaikainen eläinten Eye AF -toiminto mullistaa eläinten kuvaamisen. Kamera tarkentaa eläinten silmiin ja seuraa niitä, jolloin tuloksena on kauniita kuvia lemmikeistä ja villieläimistä.

Jaa nopeasti ja helposti

Olet ehkä tottunut jakamaan valokuvia verkossa älypuhelimella, ja voit jatkaa sitä edelleen. One touch -jakamisen ansiosta näillä Sonyn peilittömillä kameroilla on helppo kuvata, siirtää kuvat älylaitteeseen ja jakaa niitä kavereiden kanssa.

Imaging Edge Mobile
Etäkuvaa, tarkista, järjestä ja jaa Imaging Edge Mobile -älypuhelinsovelluksella

Maksuttomalla Imaging Edge Mobile -sovelluksella voit siirtää kuvia älypuhelimeen langattoman NFC-pariliitoksen kautta nopealla Wi-Fi-yhteydellä, tai voit kuvata kauko-ohjauksella käyttäen älylaitetta esikatseluun ja laukaisuun. 

Kuvaa kaikkialla helposti

Sonyn peilittömät kamerat ovat kompakteja ja helppokäyttöisiä, joten niistä tulee nopeasti luottokameroita. Ladattavan akun, kallistuvan näytön ja mukautusten ansiosta jokaisen kuvaajan on helppo päivittää niihin.

Kuva: Kompakti, mutta sisältää kaiken olennaisen
Kompakti, mutta sisältää kaiken olennaisen

Sonyn peilittömät kamerat maksimoivat käytettävyyden, vaikka niiden runko on kompakti ja kevyt.

Kuva: Ulkoinen USB-virtalähde
Ulkoinen USB-virtalähde

Jos akku on vähissä, kameran virtalähteenä voit käyttää jopa tavallista kannettavaa USB-laturia.

Kuva: Kameraa voi pidellä useissa asennoissa kuvattaessa
Kameraa voi pidellä useissa asennoissa kuvattaessa

Monissa kameroissamme on monipuolinen kallistettava LCD-näyttö, jotta kameralla voi kuvata mukavasti esimerkiksi läheltä maata tai korkealta pään päältä kaikissa valaistusolosuhteissa.

Sonyn peilitön kamera juuri sinulle

Laajasta valikoimasta voit valita parhaiten tarpeitasi vastaavan kameran tinkimättä mistään.

Ota kamera mukaan joka päivä

Paras kamera on se, joka on mukanasi. Näistä kolmesta kompaktista, monipuolisesta ja laadukkaasta kamerasta saat parhaan kumppanin mukaasi matkoille.

Maksimoi kompakti käyttömukavuus

Nämä peilittömät kompaktikamerat päivittävät täyden koon DSLR-kamerat keveydellään, upeilla yksityiskohdillaan, herkkyydellään ja kuvanlaadullaan. Hiljainen kuvausääni ei häiritse vauvoja, eläimiä eikä viereistä pöytää ravintolassa.