Kappaleiden tuominen äänilaitteesta, kuten WALKMAN®-laitteesta

Voit tuoda äänilaitteeseen tallennettuja kappaleita Music Center for PC -sovellukseen.

1. Liitä äänilaite (esim. NW-A50-sarja) tietokoneeseen.
    2. Valitse liitetty laite sivupalkin kohdasta [Siirto ja hallinta] (A).

Siirtonäyttö (B) tulee esiin.

3. Napsauta siirtonäytössä [Hallitse laitteen kappaleita] (C).
    4. Valitse [Kappaleet] tai [Kielten opiskelu] (D) ja napsauta [] (E) tietokoneeseen tuotavan sisällön mukaan.

[Kielten opiskelu] tulee esiin, jos kappaleessa on toiminto kappaleiden ja kielenoppimissisällön erillistä hallintaa varten.

5. Napsauta [Tuo PC:lle] (F).