Kappaleiden tuominen tietokoneesta

Tietokoneeseen tallennettua sisältöä (kuten kappaleita tai toistolistoja) voidaan hallita Music Center for PC -sovellusta käyttämällä.

Kappaleiden tuominen tietokoneesta

1. Napsauta vasemmassa yläkulmassa (Valikko) ja valitse [Tiedosto]-valikosta [Tuo tiedosto…] tai [Tuo kansio...].
    2. Valitse tiedosto tai kansio, jonka haluat tuoda.

Huomautus

• Jos tuot tiedoston ulkoiselta kiintolevyltä tai muusta sijainnista kuin sisäisestä tallennusvälineestä (HDD/SSD) Music Center for PC -sovellukseen, tuonti saattaa epäonnistua. Kopioi tällöin tiedosto sisäiseen tallennusvälineeseen (HDD/SSD) ja tuo se Music Center for PC -sovellukseen uudelleen.

Vihje

• Voit tuoda kappaleita [Musiikki]-kansiosta Music Center for PC -sovellukseen, kun asennat Music Center for PC -sovelluksen.
    • Voit tuoda kappaleita Music Center for PC -sovellukseen myös vetämällä ja pudottamalla kappaleita Resurssienhallinnasta sisältöluetteloon.
    • Jos haluat, että Music Center for PC tuo automaattisesti tietyssä kansiossa olevat kappaleet, kun se käynnistyy, tuo [Työkalut]-valikko esiin napsauttamalla vasemmassa yläkulmassa (Valikko), valitse [Asetukset] ja määritä sitten [Automaattisen tuonnin kansioasetukset] kohdassa [Tuo tiedosto].

Soittolistan tuominen

Voit tuoda soittolistan (tiedostotunniste: .m3u tai .m3u8) Music Center for PC -sovellukseen.

1. Napsauta vasemmassa yläkulmassa (Valikko) ja valitse [Tiedosto]-valikosta [Tuo soittoluettelo...].
    2. Valitse soittolista (tiedostotunniste: .m3u tai .m3u8).

Huomautus

• Jos soittolistassa on kappaleita, joita ei ole tallennettu tietokoneeseen, kappaleita ei voi tuoda.