Kappaleiden toistaminen kotiverkossa

Kappaleiden toistaminen uudelleenohjaamalla lähtö verkkoyhteensopivaan äänilaitteeseen

1. Liitä tietokone ja verkkoyhteensopiva äänilaite samaan kotiverkkoon.

Lisätietoja liitäntätavasta on laitteen käyttöohjeissa.

2. Napsauta (Äänen ulostulo) (A) ja valitse sitten [Laitteet kotiverkossa...] (B).
    3. Valitse kohdan [Laitteet Kotiverkossa] luettelosta laite, johon haluat uudelleenohjata lähdön. Sulje sitten näyttö napsauttamalla [Hyväksy].

Vihje

• Jos luettelossa ei näy laitetta, johon toisto halutaan uudelleenohjata, varmista, että laite on käynnistetty ja että verkkoasetukset on määritetty oikein.
    4. Aloita kappaleen toistaminen.

Kappaleiden toistaminen käyttämällä Music Center for PC -sovelluksen kirjastoa verkkoyhteensopivasta äänilaitteesta (palvelintoiminto)

Voit toistaa kappaleita Music Center for PC -sovelluksen kohteesta [Oma kirjasto] verkon yli käyttämällä verkkoyhteensopivaa äänilaitetta.

1. Liitä tietokone ja verkkoyhteensopiva äänilaite samaan kotiverkkoon.

Lisätietoja liitäntätavasta on laitteen käyttöohjeissa.

2. Napsauta vasemmassa yläkulmassa (Valikko) ja valitse [Työkalut]-valikosta [Asetukset].
    3. Napsauta [Jaa Oma kirjasto] (A) ja lisää valintamerkki kohdan [Jaa kappaleet, jotka on kirjattu Omaan kirjastoon paikallisen verkkolaitteen avulla] (B) valintaruutuun.
      Syötä sitten mielivaltainen kirjaston nimi [Kirjaston nimi:] -tekstiruutuun (C). Sulje näyttö napsauttamalla [Hyväksy].

Tarvitset kirjaston nimen, jonka syötit tässä vaiheessa. Kirjaston nimi tarvitaan Music Center for PC -sovelluksen kirjaston tunnistamiseen, kun verkkoyhteensopiva laite käyttää kirjastoa.

Vihje

• Lisää valintamerkki kohtaan [Salli automaattisesti uuden laitteen pääsy Omaan kirjastoon]. Pääsy kohteeseen [Oma kirjasto] sallitaan automaattisesti, kun verkkoon liitetään uusi laite.
      • Lisää valintamerkki kohtaan [Korkea-resoluutioisen äänilähteen alempi äänenlaatu on CD:tä vastaava]. Äänen katkeilu tai muut ongelmat saattavat poistua Tarkka ääni -sisällön toiston aikana.
    4. Käytä Music Center for PC -sovelluksen kohdetta [Oma kirjasto] käyttämällä verkkoyhteensopivaa äänilaitetta ja aloita kappaleen toistaminen.

Pidä Music Center for PC käynnissä tänä aikana. Jos tietokone sammutetaan tai Music Center for PC suljetaan, äänilaite ei voi käyttää kohdetta [Oma kirjasto].
      Lisätietoja äänilaitteen käyttämisestä on sen käyttöohjeissa.