Äänenlaadun säätäminen valitsemalla taajuuskorjaimen esiasetus

Kun toistat kappaletta, jonka äänenlaatua haluat säätää, napsauta (Taajuuskorjain) (A) ja kytke toiminto päälle asettamalla kytkin asentoon [Päällä].

Tuo taajuuskorjaimen esiasetusluettelo esiin valitsemalla avattava valikko (B). Valitse sitten haluamasi esiasetus luettelosta. Parhaillaan toistettavan kappaleen äänenlaatua säädetään.

Säätämättömään äänenlaatuasetukseen palaaminen

Aseta [Taajuuskorjain]-kytkin asentoon [Pois päältä].