Sisällön siirtäminen äänilaitteeseen, kuten WALKMAN®-laitteeseen

Voit siirtää kappaleita Music Center for PC -sovelluksesta äänilaitteeseen, kuten Walkman-laitteeseen.

Kappaleiden tai soittolistojen siirtäminen

1. Liitä äänilaite tietokoneeseen.
    2. Valitse liitetty laite (esim. NW-A50-sarja) sivupalkin kohdasta [Siirto ja hallinta] (A).

Siirtonäyttö tulee esiin.

3. Valitse kohde (B).

Vihje

• Äänilaitteeseen asetettu SD-kortti näkyy muodossa [Muistikortti].
    4. Valitse luokka sivupalkin kohdasta [Oma kirjasto] (C).
    5. Valitse sisältöluettelosta (D) kappaleet tai soittolistat, jotka haluat siirtää.
    6. Napsauta [] (Siirrä laitteeseen) (E).

Vihje

• Voit muuttaa siirtoasetuksia napsauttamalla [Laitteen siirtoasetukset] (F).
    • Jos kappaleita on muodoissa, joita äänilaite ei tue, ne muunnetaan AAC-muotoon, kun ne siirretään.
    • Jotta ATRAC-muotoisia kappaleita voidaan siirtää A100- tai Z500-sarjaan, tiedostot täytyy muuntaa.
      Kun valintaikkuna tulee esiin, valitse tiedostojen muunnosmenetelmä (katso alla).
      • [Jatka tiedostojen siirtämistä ja muuntamista]: Muuntaa vain tällä kerralla siirrettävät kappaleet AAC-muotoon.
      • [Muunna tiedostot välittömästi ryhmänä]: Erämuuntaa kaikki kirjastoon tallennetut ATRAC-muodossa olevat kappaleet.

Kieltenopiskelusisällön siirtäminen

Kun halutaan toistaa kieltenopiskelusisältöä käyttämällä kieltenopiskelutoimintoa tukevaa Walkman-laitetta, asetukset täytyy ehkä määrittää ennen sisällön siirtämistä.

1. Suorita menettely (vaiheet 1 - 4) kohdassa Kappaleiden tai soittolistojen siirtäminen.
    2. Napsauta sisältöluettelossa [] siirrettävän kappaleen tai albumin kohdalla. Valitse sitten [Ominaisuudet].
    3. Valitse [Kielten opiskelu] avattavasta valikosta kohdassa [Luokka]. Napsauta sitten [Hyväksy].
    4. Napsauta [] (Siirrä laitteeseen).

Vihje

• Jos soittolistan koko sisältö on kielenoppimissisältöä, soittolista siirretään Walkman-laitteen Learning-kansioon.

Kappaleiden tai soittolistojen, joita ei ole vielä siirretty, siirtäminen

Voit siirtää kappaleita tai soittolistoja, joita ei vielä ole liitetyssä laitteessa, tai kappaleita tai soittolistoja, joita on päivitetty sen jälkeen, kun ne viimeksi siirrettiin liitettyyn laitteeseen.
    Voit myös siirtää valikoivasti vain tiettyjä kappaleita tai soittolistoja, joita ei ole vielä siirretty.

1. Suorita menettely (vaiheet 1–3) kohdassa Kappaleiden tai soittolistojen siirtäminen.
    2. Valitse [Ei siirretty] (A) sivupalkin kohdassa [Oma kirjasto].

Huomautus

• [Ei siirretty] tulee näkyviin vain, kun on liitetty äänilaite, kuten Walkman.
    3. Napsauta [] (Siirrä laitteeseen) (B).