Soittolistan luominen

Soittolista on toistoa varten kerättyjen kappaleiden luettelo.
    Luomalla soittolistan voit toistaa vain suosikkikappaleesi. Voit myös toistaa kappaleet haluamassasi järjestyksessä.
    Voit siirtää soittolistoja äänilaitteeseen, kuten WALKMAN®-laitteeseen.

1. Napsauta [Valikko] (B) sen kappaleen kohdalla, jonka haluat lisätä soittolistaan sisältöluettelossa (A).

Vihje

• Voit valita useita kappaleita valitsemalla kunkin kappaleen samalla, kun pidät [Ctrl]-näppäimen painettuna.
      • Voit valita kaikki kappaleet painamalla [A]-näppäintä samalla, kun pidät [Ctrl]-näppäimen painettuna.
      • Voit valita kappalealueen valitsemalla kunkin kappaleen samalla, kun pidät [Shift]-näppäimen painettuna.
    2. Napsauta [Lisää soittolistaan] ja valitse sitten [Luo uusi…].

[Luo uusi soittolista] -näyttö tulee esiin.

3. Syötä soittolistan nimi ja napsauta sitten [Luo].
    4. Lisää kappaleita luomaasi soittolistaan.

Kun kappaletta lisätään kohteeseen soittolista, esiin tulee varoitus, jos sama kappale on jo soittolistassa. Tällöin voit valita, rekisteröidäänkö sama kappale.