Kappaleiden jakaminen

Yksi kappale voidaan jakaa kahdeksi kappaleeksi.

1. Valitse luokka sivupalkin kohdasta [Oma kirjasto].
    2. Napsauta [] sen kappaleen kohdalla, jonka haluat jakaa sisältöluettelossa, ja valitse sitten [Muokkaa kappaletta] – [Jaa…].

[Jaa]-näyttö tulee esiin, ja valitun kappaleen toisto käynnistyy.

3. Määritä kohta, josta kappale jaetaan, siirtämällä [Vaihe 1] -liukusäädintä ja napsauta [Jakopisteet].

Harjoitustoisto toistetaan kohdasta, jossa valittiin [Jakopisteet].
      Jos haluat nollata jakokohdan, napsauta [Yritä uudelleen].

4. Hienosäädä jakokohtaa siirtämällä [Vaihe 2] -liukusäädintä.

Säädä jakokohtaa vetämällä toiston sijaintiliukusäädintä vasemmalle tai oikealle tai napsauttamalla [-] tai [+].

Huomautus

• Todellinen jakokohta voi siirtyä hieman asetetusta jakokohdasta.
    5. Napsauta [Jaa].

Kappale jaetaan.
      Jaetun kappaleen ensimmäisen puolen nimen loppuun lisätään ”_1”. Jaetun kappaleen toisen puolen nimen loppuun lisätään ”_2”. Muuta kappaleen nimeä tarvittaessa.