Music Center for PC -tietojen varmuuskopiointi

Huomautus

• Sulje kaikki ohjelmistot lukuun ottamatta Music Center for PC -varmuuskopiointityökalua.
    • Älä laita tietokonetta passiiviseen tilaan, kuten lepotilaan, kun varmuuskopiota tallennetaan.
      Tietoja saatetaan menettää, tai varmuuskopiointi saattaa epäonnistua.
    • Mitä suurempi sisällön koko, sitä pidempään varmuuskopiointi kestää.
    1. Valitse näytön vasemmasta yläkulmasta (Valikko) ja valitse sitten [Työkalut]-valikosta [Tietojen varmuuskopiointi].
    2. Lue näytetyt tiedot huolellisesti ja valitse [Seuraava].
    3. Valitse [Selaa...] ja määritä esiin tulevassa näytössä varmuuskopiotietojen tallennuskohde.

Määritä tallennuskohde ja valitse [Valitse kansio].

4. Muista varmistaa, että valittu tallennuskohde näkyy kohdassa Varmuuskopiointitietojen tallennuskohde:.
    5. Anna varmuuskopiotiedoille nimi.

Määritettyyn tallennuskohteeseen luodaan kansio, jolla on varmuuskopiotietojen nimi.

Vihje

• Varmuuskopiotietojen tallennuskohteen kirjoittamisesta muistiin on hyötyä, kun tiedot täytyy palauttaa.
    6. Valitse [Seuraava].
    7. Vahvista näytetyt tiedot ja valitse [Aloita].
    8. Kun tietojen varmuuskopiointi on suoritettu, valitse [Hyväksy].

Huomautus

Jos käytössä on Music Center for PC Ver.2.1.0, tarkista seuraava menetelmä.