Tietojen siirtäminen toiseen tietokoneeseen (varmuuskopiointi/tietojen palauttaminen)

Kun haluat käyttää Music Center for PC -sovellusta toisessa tietokoneessa, esimerkiksi kun tietokone vaihdetaan, siirrä Music Center for PC -sovelluksen tiedot uuteen tietokoneeseen.
    Siirrä tiedot varmuuskopioimalla vanhan tietokoneen tiedot ja palauttamalla ne uuteen tietokoneeseen.

Vihje

• Music Center for PC Ver. 2.1.0 -sovelluksessa ei ole varmuuskopiointityökalua. Voit varmuuskopioida tiedot kopioimalla tarvittavat tiedostot.

Tietojen varmuuskopion tekeminen

Voit varmuuskopioida tiedot kopioimalla musiikkitiedostot ja sovelluksen datatiedostot.

1. Luo varmuuskopiotiedoille uusi kansio haluamaasi sijaintiin.

Kun siirrät tiedot uuteen tietokoneeseen, luo uusi kansio ulkoiselle tallennusvälineelle, kuten ulkoiselle kiintolevylle.
      Näissä selityksissä uuden kansion nimi on ”Backup”.

2. Kopioi musiikkitiedostot Backup-kansioon.

Kopioi CD-äänilevyltä tai musiikin latauspalveluista tuodut musiikkitiedostot seuraavalla tavalla.

Musiikkitiedostojen sijainti   Kohde Backup-kansiossa
      C:\Users\[Käyttäjätunnus]\Music Backup\[Käyttäjätunnus]\Music
      C:\Users\Public\Music Backup\Public\Music

Huomautus

• Jos olet muuttanut musiikkitiedostojen sijainnin, kopioi ne Backup-kansiossa olevaan kansioon niin, että tiedostopolku vastaa alkuperäistä sijaintia.
      • Jos kappaleita on tuotu muista kuin yllä kuvatuista kansioista, vahvista musiikkitiedostojen sijainti alla olevan sivun avulla ja kopioi sitten musiikkitiedostot Backup-kansioon.
    3. Kopioi sovelluksen datatiedostot Backup-kansioon.

Kopioi seuraavat kolme kansiota Backup-kansioon.

• C:\Users\[Käyttäjätunnus]\AppData\Roaming\Sony\Music Center\db
      • C:\Users\[Käyttäjätunnus]\AppData\Roaming\Sony\Music Center\config
      • C:\Users\[Käyttäjätunnus]\AppData\Roaming\Sony\Music Center\fringe

Huomautus

• Eräitä kansikuvia ei välttämättä näytetä uudessa tietokoneessa.

Tietojen palauttaminen uudessa tietokoneessa

Voit palauttaa musiikkitiedostot ja sovelluksen datatiedostot varmuuskopioiduista tiedoista.
    Varmista, että tietokoneeseen on asennettu uusin Music Center for PC -versio.

1. Käynnistä Music Center for PC uudessa tietokoneessa ja sulje se sitten.
    2. Kopioi musiikkitiedostot Backup-kansiosta.

Kopioi musiikkitiedostot seuraavalla tavalla.

Lähde Backup-kansiossa   Kohde uudessa tietokoneessa
      Backup\[Käyttäjätunnus]\Music Luo uusi kansio seuraavalla tavalla ja kopioi sitten kansio.
      C:\Users\[Käyttäjätunnus (sama kuin kopiointilähteen)]\Music
      Backup\Public\Music C:\Users\Public\Music

Jos varmuuskopiota tehtäessä musiikkitiedostoja kopioitiin muihin kuin yllä oleviin kansioihin, kopioi ne uudessa tietokoneessa samaan sijaintiin kuin niiden alkuperäinen sijainti vanhassa tietokoneessa.

3. Kopioi sovelluksen datatiedostot Backup-kansiosta.

Kopioi sovelluksen datatiedostot seuraavalla tavalla.

Kansion nimi   Kohde uudessa tietokoneessa
      db Kopioi ja korvaa seuraavassa kansiossa oleva kansio.
      C:\Users\[Käyttäjätunnus (uudessa tietokoneessa)]\AppData\Roaming\Sony\Music Center\
      config Kopioi ja korvaa seuraavassa kansiossa oleva kansio.
      C:\Users\[Käyttäjätunnus (uudessa tietokoneessa)]\AppData\Roaming\Sony\Music Center\
      fringe Luo kansio seuraavalla tavalla ja kopioi sitten kansio.
      C:\Users\[Käyttäjätunnus (sama kuin kopiointilähteen)]\AppData\Roaming\Sony\Music Center\
    4. Käynnistä Music Center for PC ja tarkista, että tiedot on palautettu.