Varmuuskopioitujen tietojen palauttaminen käyttämällä Music Center for PC -sovellusta

Huomautus

• Sulje kaikki ohjelmistot lukuun ottamatta Music Center for PC -varmuuskopiointityökalua.
    • Älä laita tietokonetta passiiviseen tilaan, kuten lepotilaan, kun varmuuskopiota tallennetaan.
      Tietoja saatetaan menettää, tai varmuuskopiointi saattaa epäonnistua.
    • Mitä suurempi sisällön koko, sitä pidempään varmuuskopiointi kestää.

Varmuuskopioitujen tietojen palauttaminen käyttämällä Music Center for PC Ver.2.2.0 tai uudempi -sovellusta

1. Valitse näytön vasemmasta yläkulmasta (Valikko) ja valitse sitten [Työkalut]-valikosta [Palauta varmuuskopioidut tiedot].
    2. Lue näytetyt tiedot huolellisesti ja valitse [Seuraava].
    3. Valitse [Selaa...] ja määritä esiin tulevassa näytössä varmuuskopiotietojen tallennuskohde.

Määritä tallennuskohde ja valitse [Valitse kansio].

4. Muista varmistaa, että valittu tallennuskohde näkyy kohdassa Palautettavat varmuuskopiotiedot:.
    5. Valitse Palautuskohde:.

Valitse jompikumpi seuraavista vaihtoehdoista.

[Palauta samaan sijaintiin kuin varmuuskopiotiedot]:

Palauttaa kaikki Music Center for PC -tietojen kappaleet ja soittolistat samaan sijaintiin, josta ne varmuuskopioitiin.

[Palauta määritettyyn kansioon]:

Palauttaa kaikki Music Center for PC -tietojen kappaleet ja soittolistat haluttuun kansioon.

6. Vahvista näytetyt tiedot ja valitse [Aloita].
    7. Kun palautus on suoritettu, valitse [Hyväksy].

Varmuuskopioitujen tietojen palauttaminen käyttämällä Music Center for PC Ver.2.1.0 -sovellusta

Jos käytössä on Music Center for PC Ver.2.1.0, tarkista seuraavat tiedot.

Varmuuskopioitujen tietojen palauttaminen käyttämällä Music Center for PC Ver.1.0 -sovellusta

Kun haluat palauttaa Music Center for PC Ver.1.0 -sovelluksella varmuuskopioidut tiedot, noudata seuraavia ohjeita.

• Windows 10/Windows 8.1
      1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella [Aloitus]-painiketta ja valitse [Etsi].
      2. Kirjoita [Hae kirjoittamalla tähän] -ruutuun Music Center for PC tietojen palautustyökalu.
      3. Valitse Music Center for PC tietojen palautustyökalu, kun se tulee näkyviin.
      4. Kun Music Center for PC tietojen palautustyökalu käynnistyy, suorita toimenpide näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.
    • Windows 7
      1. Napsauta [Käynnistä]-painiketta ja kirjoita [Hae ohjelmista ja tiedostoista] -ruutuun Music Center for PC tietojen palautustyökalu.
      2. Valitse Music Center for PC tietojen palautustyökalu, kun se tulee näkyviin.
      3. Kun Music Center for PC tietojen palautustyökalu käynnistyy, suorita toimenpide näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.