Artikkelin tunniste : S700023931 / Viimeksi muokattu : 30.10.2012

Windows 8 - Miten suoritan Internet Explorer -sovelluksen vianmäärityksen

Tässä artikkelissa sovellettavat tuotteet ja luokat

Miten suoritan Internet Explorer -sovelluksen vianmäärityksen

Jotkin sivustot eivät ehkä näy oikein käytettäessä Internet Explorer 10 -sovellusta.  Suosittelemme, että vaihdat Desktop Internet Exploreriin, kun ilmenee ongelmia katseltaessa tiettyjä sivustoja Internet Explorer -sovelluksella.

1. Napsauta hiiren oikealla Internet Explorer 10 -sovelluksessa
  2. Napsauta Asetukset-kuvaketta.
  3. Valitse “View on the desktop” [Katso työpöydällä]
  4. Internet Explorer -työpöytä käynnistyy