Artikkelin tunniste : S700023944 / Viimeksi muokattu : 07.06.2013

Windows 8 - Järjestelmän palauttaminen

Tässä artikkelissa sovellettavat tuotteet ja luokat

Järjestelmän palauttaminen

Huomautus
-    F10-näppäimen painaminen uudelleenkäynnistyksen aikana ei enää avaa käyttäjälle VAIO Care Rescue -tilaa
-    F2-näppäimen painaminen uudelleenkäynnistyksen aikana ei enää avaa käyttäjälle BIOS-asetusvalikkoa

Järjestelmän palauttaminen Windowsin ulkopuolella (tämä koskee vain malleja, joissa Windows 8 on esiasennettuna)
  1. Tarkista, että tietokone on sammutettu
  2. Paina “Assist-painiketta”
    Katso käyttöoppaasta mistä tietokoneesi “Assist-painike” löytyy
  3. VAIO Care Rescue -tila käynnistyy
  4. Valittavissa on 6 vaihtoehtoa:
    1. Järjestelmän palauttaminen tai huolto [F10]
      Tämän vaihtoehdon avulla käyttäjä voi suorittaa järjestelmäpalautuksen tehdasasetuksiin
    2. Käynnistä välineellä (USB-laite/optinen levy) [F11]
      Tämän vaihtoehdon avulla käyttäjä voi käynnistää tietokoneen uudelleen CD/DVD-levyltä tai USB-laitteelta
    3. Käynnistä BIOS [F2]
      Tämän vaihtoehdon avulla käyttäjä voi siirtyä BIOS-asetuksiin ja mukauttaa järjestelmää
    4. Sammutus [F4]
      Tämän vaihtoehdon avulla tietokone sammutetaan
    5. Käynnistä Windows [Esc]
      Tämän vaihtoehdon avulla käyttäjä voi uudelleenkäynnistää Windowsin
    6. Valitse kieli [F1]
      Tämän vaihtoehdon avulla käyttäjä voi valita eri kielistä
  5. Valitse “Järjestelmän palauttaminen tai huolto [F10]”
  6. Valitse näppäimistöasettelu “Choose your keyboard layout” [Valitse näppäimistöasettelu] -valikossa
  7. Valitse “Troubleshooter” [Vianmääritys] “Choose an option” [Valitse vaihtoehto] -valikossa
  8. Valitse “Recovery and maintenance” [Palautus ja huolto] “Troubleshoot” [Vianmääritys] -valikossa
  9. Valitse “Windows 8” “Recovery Tool” [Palautustyökalu] -valikossa
  10. VAIO Care Rescue -tilan valikko tulee näkyviin
  11. Valitse “Start recovery wizard” [Käynnistä palautusohjelma]
  12. Valitse “ Skip rescue” [Ohita pelastus]
  13. Valitse “Yes, I’m sure.” [Kyllä, olen varma] ja valitse sitten “Start recovery" [Käynnistä palautus]