Artikkelin tunniste : S700023944 / Viimeksi muokattu : 07.06.2013

Windows 8 - Järjestelmän palauttaminen

Järjestelmän palauttaminen

Huomautus
    -    F10-näppäimen painaminen uudelleenkäynnistyksen aikana ei enää avaa käyttäjälle VAIO Care Rescue -tilaa
    -    F2-näppäimen painaminen uudelleenkäynnistyksen aikana ei enää avaa käyttäjälle BIOS-asetusvalikkoa

Järjestelmän palauttaminen Windowsin ulkopuolella (tämä koskee vain malleja, joissa Windows 8 on esiasennettuna)
    1. Tarkista, että tietokone on sammutettu
    2. Paina “Assist-painiketta”
      Katso käyttöoppaasta mistä tietokoneesi “Assist-painike” löytyy
    3. VAIO Care Rescue -tila käynnistyy
    4. Valittavissa on 6 vaihtoehtoa:
      1. Järjestelmän palauttaminen tai huolto [F10]
        Tämän vaihtoehdon avulla käyttäjä voi suorittaa järjestelmäpalautuksen tehdasasetuksiin
      2. Käynnistä välineellä (USB-laite/optinen levy) [F11]
        Tämän vaihtoehdon avulla käyttäjä voi käynnistää tietokoneen uudelleen CD/DVD-levyltä tai USB-laitteelta
      3. Käynnistä BIOS [F2]
        Tämän vaihtoehdon avulla käyttäjä voi siirtyä BIOS-asetuksiin ja mukauttaa järjestelmää
      4. Sammutus [F4]
        Tämän vaihtoehdon avulla tietokone sammutetaan
      5. Käynnistä Windows [Esc]
        Tämän vaihtoehdon avulla käyttäjä voi uudelleenkäynnistää Windowsin
      6. Valitse kieli [F1]
        Tämän vaihtoehdon avulla käyttäjä voi valita eri kielistä
    5. Valitse “Järjestelmän palauttaminen tai huolto [F10]”
    6. Valitse näppäimistöasettelu “Choose your keyboard layout” [Valitse näppäimistöasettelu] -valikossa
    7. Valitse “Troubleshooter” [Vianmääritys] “Choose an option” [Valitse vaihtoehto] -valikossa
    8. Valitse “Recovery and maintenance” [Palautus ja huolto] “Troubleshoot” [Vianmääritys] -valikossa
    9. Valitse “Windows 8” “Recovery Tool” [Palautustyökalu] -valikossa
    10. VAIO Care Rescue -tilan valikko tulee näkyviin
    11. Valitse “Start recovery wizard” [Käynnistä palautusohjelma]
    12. Valitse “ Skip rescue” [Ohita pelastus]
    13. Valitse “Yes, I’m sure.” [Kyllä, olen varma] ja valitse sitten “Start recovery" [Käynnistä palautus]