Artikkelin tunniste : S700023945 / Viimeksi muokattu : 30.10.2012

Windows 8 - Usean monitorin käyttöönotto Windows 8 -käyttöjärjestelmällä

Usean monitorin käyttöönotto Windows 8 -käyttöjärjestelmällä

Vaihtoehto 1
    1. Liitä ulkoinen monitori tietokoneeseesi VGA- tai HDMI-kaapelilla.
      Huomaa:  joissain kannettavissa ei ole HDMI-liitäntää.  Katso tarkemmin käyttöoppaasta.
    2. Näytä Charms-valikko asettamalla kohdistin oikeaan yläkulmaan tai oikeaan alakulmaan.
    3. Valitse “Laitteet”
    4. Valitse “Second screen” [Toinen näyttö]
    5. Valitse seuraavista vaihtoehdoista:
    1. PC screen only [Vain tietokonenäyttö]: vain päänäyttö näyttää sisältöä
    2. Duplicate [Kaksi]: molemmat näytöt näyttävät sisällön
    3. Extended [Laajennettu]: toinen näyttö on päänäytön jatke
    4. Second screen only [Vain toissijainen näyttö]: vain toissijainen näyttö näyttää sisältöä

Vaihtoehto 2
    1. Liitä ulkoinen monitori tietokoneeseesi VGA- tai HDMI-kaapelilla.
      Huomaa: joissain kannettavissa ei ole HDMI-liitäntää.  Katso tarkemmin käyttöoppaasta.
    2. Napsauta hiiren oikealla painikkeella tietokoneen työpöytää.
    3. Valitse “Näytön tarkkuus”
    4. Napsauta pudotusvalikosta kohdassa “Useita näyttöjä” ,ja valitse seuraavista vaihtoehdoista:
      1. Kopioi nämä näytöt molemmat näytöt näyttävät sisällön
      2. Laajenna nämä näytöt: toinen näyttö on päänäytön jatke
      3. Näytä työpöytä vain seuraavassa: 1 vain näyttö nro 1 näyttää sisällön
      4. Näytä työpöytä vain seuraavassa: 2 vain näyttö nro 2 näyttää sisällön
    5. Tarkkuutta ja suuntaa voi myös säätää
    6. Napsauta “Käytä” ja sitten “OK”.