Artikkelin tunniste : S700023945 / Viimeksi muokattu : 30.10.2012

Windows 8 - Usean monitorin käyttöönotto Windows 8 -käyttöjärjestelmällä

Tässä artikkelissa sovellettavat tuotteet ja luokat

Usean monitorin käyttöönotto Windows 8 -käyttöjärjestelmällä

Vaihtoehto 1
  1. Liitä ulkoinen monitori tietokoneeseesi VGA- tai HDMI-kaapelilla.
    Huomaa:  joissain kannettavissa ei ole HDMI-liitäntää.  Katso tarkemmin käyttöoppaasta.
  2. Näytä Charms-valikko asettamalla kohdistin oikeaan yläkulmaan tai oikeaan alakulmaan.
  3. Valitse “Laitteet”
  4. Valitse “Second screen” [Toinen näyttö]
  5. Valitse seuraavista vaihtoehdoista:
  1. PC screen only [Vain tietokonenäyttö]: vain päänäyttö näyttää sisältöä
  2. Duplicate [Kaksi]: molemmat näytöt näyttävät sisällön
  3. Extended [Laajennettu]: toinen näyttö on päänäytön jatke
  4. Second screen only [Vain toissijainen näyttö]: vain toissijainen näyttö näyttää sisältöä

Vaihtoehto 2
  1. Liitä ulkoinen monitori tietokoneeseesi VGA- tai HDMI-kaapelilla.
    Huomaa: joissain kannettavissa ei ole HDMI-liitäntää.  Katso tarkemmin käyttöoppaasta.
  2. Napsauta hiiren oikealla painikkeella tietokoneen työpöytää.
  3. Valitse “Näytön tarkkuus”
  4. Napsauta pudotusvalikosta kohdassa “Useita näyttöjä” ,ja valitse seuraavista vaihtoehdoista:
    1. Kopioi nämä näytöt molemmat näytöt näyttävät sisällön
    2. Laajenna nämä näytöt: toinen näyttö on päänäytön jatke
    3. Näytä työpöytä vain seuraavassa: 1 vain näyttö nro 1 näyttää sisällön
    4. Näytä työpöytä vain seuraavassa: 2 vain näyttö nro 2 näyttää sisällön
  5. Tarkkuutta ja suuntaa voi myös säätää
  6. Napsauta “Käytä” ja sitten “OK”.