Artikkelin tunniste : S700023933 / Viimeksi muokattu : 30.10.2012

Windows 8 - Ohjauspaneelin käyttö

Tässä artikkelissa sovellettavat tuotteet ja luokat

Ohjauspaneelin käyttö

Uusi ohjauspaneeli on nyt nimeltään “Tietokoneen asetukset”, ja sen avulla käyttäjä voi mukauttaa asetuksia Windows 8:ssa.
  1. Käynnistä Charms asettamalla kohdistin oikeaan yläkulmaan tai vasempaan alakulmaan
  2. Valitse “Asetukset”
  3. Valitse “Tietokoneen asetukset”
  4. Käyttäjän näkyviin tulee seuraavat luokat:
    1. Mukauta
    2. Käyttäjät
    3. Ilmoitukset
    4. Haku
    5. Jaa
    6. Yleistä
    7. Tietosuoja
    8. Laitteet
    9. Helppokäyttötoiminnot
    10. Synkronoi asetukset
    11. Kotiryhmä
    12. Windows-päivitys

Klassinen ohjauspaneeli on edelleen olemassa ja sen voi avata seuraavasti:
  1. Käynnistä Charms asettamalla kohdistin oikeaan yläkulmaan tai vasempaan alakulmaan
  2. Valitse “Etsi”
  3. Kirjoita “Ohjauspaneeli”
  4. Valitse “Ohjauspaneeli”
  5. Klassinen ohjauspaneeli käynnistyy nyt työpöytätilassa
tai
  1. Käynnistä Charms asettamalla kohdistin työpöydän oikeaan yläkulmaan tai vasempaan alakulmaan
  2. Valitse “Asetukset”
  3. Valitse “Ohjauspaneeli”