Artikkelin tunniste : S700023946 / Viimeksi muokattu : 30.10.2012

Windows 8 - VAIO Gate -apuohjelman käyttö

Tässä artikkelissa sovellettavat tuotteet ja luokat

VAIO Gate -apuohjelman käyttö

VAIO Gate on apuohjelma jonka avulla voit käyttää usein käytettyä sovellusta työpöytätilassa.
  1. Käynnistä Etsi charm Käynnistyksestä painamalla “Windows-näppäintä + C”
  2. Valitse Etsi charm
  3. Valitse VAIO Gate
  4. Vahvista,  että haluat VAIO Gate -apuohjelman käynnistyvän kun kirjaudut sisään ja napsautat ruutumerkkiä
  5. Sony-sovellusten pikanäppäimet ovat nyt näkyvissä

Lisäsovellusten lisääminen VAIO Gate -apuohjelmaan
  1. Napsauta hiiren oikealla tiettyä sovellusta
  2. Valitse “Add to VAIO Gate” [Lisää VAIO Gate -apuohjelmaan]
  3. Käynnistä VAIO Gate ja sovellus on nyt mukana luettelossa