Artikkelin tunniste : S700023949 / Viimeksi muokattu : 30.10.2012

Windows 8 - Mikä on Windows-päivitys ja missä se sijaitsee?

Tässä artikkelissa sovellettavat tuotteet ja luokat

Mikä on Windows-päivitys ja missä se sijaitsee?

Windows Update on Microsoftin luoma apuohjelma, joka mahdollistaa käyttöjärjestelmän vastaanottaa ohjelmistopäivityksiä erilaisten ongelmien ratkaisemiseksi.  Alla on kuvattu saatavilla olevien päivitysten tarkistamisen vaiheet:
  1. Näytä Charms-valikko asettamalla kohdistin oikeaan yläkulmaan tai oikeaan alakulmaan.
  2. Valitse “Asetukset”
  3. Valitse “Change PC settings” [Muuta tietokoneasetukset]
  4. Valitse “Windows Update” [Windows-päivitys]
  5. Valitse “Check for updates now” [Tarkista päivitykset nyt]