Artikkelin tunniste : S700023949 / Viimeksi muokattu : 30.10.2012

Windows 8 - Mikä on Windows-päivitys ja missä se sijaitsee?

Mikä on Windows-päivitys ja missä se sijaitsee?

Windows Update on Microsoftin luoma apuohjelma, joka mahdollistaa käyttöjärjestelmän vastaanottaa ohjelmistopäivityksiä erilaisten ongelmien ratkaisemiseksi.  Alla on kuvattu saatavilla olevien päivitysten tarkistamisen vaiheet:
    1. Näytä Charms-valikko asettamalla kohdistin oikeaan yläkulmaan tai oikeaan alakulmaan.
    2. Valitse “Asetukset”
    3. Valitse “Change PC settings” [Muuta tietokoneasetukset]
    4. Valitse “Windows Update” [Windows-päivitys]
    5. Valitse “Check for updates now” [Tarkista päivitykset nyt]